Moni deittisovelluksia käyttävä tuskailee sen kanssa, että matcheja tulee, mutta keskustelun aloittaminen on hankalaa. Tai sen saa aloitettua, mutta avausrepla ei toimi ja vastausta ei tule.

Avuksi tähän deittisovellus Hinge on selvittänyt, millaiset keskustelun avaukset toimivat parhaiten. Glamourin mukaan Hingen copywriterit loivat yli 100 heidän mielestään toimivaa avausreplaa, joita sitten lähetettiin Hingen käyttäjille, jotta selviää, miten hyvin ne toimivat.

Tuloksista ilmeni eroavaisuuksia naisten ja miesten kesken sekä muutama yleinen repla, jotka toimivat yleisesti hyvin.

Määrätietoista miehille

Selvityksen mukaan määrätietoinen, itsevarma lähestymistapa toimii parhaiten miehiin. Miehet vastaavat tällaiseen avaukseen 98 prosenttia todennäköisemmin. Esimerkiksi avausreplat kuin ’Pian lasilliselle?’ tai ’Onko sinulla vapaata tällä viikolla?’ toimivat.

Ruokajuttuja naisille

Naiset suosivat Hingen selvityksen perusteella ruokajutuilla lähestymistä: vastauksen saa 40 prosenttia todennäköisemmin tätä tapaa hyödyntäen. Makeista herkuista puhuminen oli Glamourin mukaan etenkin tehokas tapa aloittaa keskustelu.

Miehille pitää olla nopea

Selvityksestä paljastui, että jos nainen ei lähetä matchaamalleen miehelle viestiä kuuden tunnin sisään matchista, laskee vastauksen saaminen 25 prosenttia. Naisten kannattaisi siis toimia nopeasti, jos mielii matchinsa kanssa jutustella.

3 tehokasta avausreplaa

Ennen kuin aloitat keskustelun suosikkireplallasi, harkitse ensin näitä kolmea replaa, jotka toimivat yleisesti hyvin Hingen selvityksessä:

  • Kaksi totuutta ja yksi valhe, anna palaa!
  • Sunnuntain prioriteetit: kuntoilua, unta vai kunnon tujut mimosat?
  • Aamupalamieltymykset: pannareita, vohveleita vai unta lounasaikaan saakka?

Lähde: Glamour