Deittailussa on tärkeää kuunnella ja kunnioittaa toinen toisiaan, jos haluaa, että suhde onnistuu. Tällä vältytään mielipahalta ja jopa sydänsuruilta, joita voi kokea, jos homma meneekin puihin.

Näin kävi myös eräälle naiselle, joka on kertonut epäonnistuneesta treffikokemuksesta Redditissä. Nimimerkkiä Delicious_Leg2571 käyttävä nainen kertoo, että oli kasuaalisti deittailut miestä reilun parin kuukauden ajan ja he olivat käyneet useilla treffeillä – hyvillä sellaisilla.

Mies oli kutsunut naisen luokseen ja sanonut, että haluaa laittaa heille päivällistä. Naisen mukaan mies oli vielä huomauttanut, että nainen pitäisi huolta, että on todella valmis syömään, joten nainen ei ollut syönyt mitään aamupalan jälkeen.

Hän saapui miehen luo kuudelta illalla ja näki miehen valmistavan pihviä, kananmunia, perunoita ja maissia. Naisen mukaan se näytti ja tuoksui herkulliselta.

Mies laittoi elokuvan pyörimään odottelun ajaksi, joten nainen oli olohuoneessa koko ruoanlaiton ajan. Mies kulki keittiön ja olohuoneen väliä ja viimeisellä reissullaan hän tuli olohuoneeseen mukanaan molemmille lautaset, joilla olikin naisen yllätykseksi pizzaa.

Ongelmallinen ruoka

Nainen kysyi mieheltä, missä pihvi ja kananmunat olivat ja mies kertoi, että ne olivat hänen kahta saksanpaimenkoiraa varten. Mies lisäsi, että koirat syövät paremmin kuin hän itse.

Kenties tässä ei olisi mitään ihmeellistä, mutta pizzan tarjoilu naiselle aiheutti ongelman. Naisella on paha refluksitauti, johon hänellä on lääkitys, eikä hän saa syödä mitään, missä on esimerkiksi tomaattikastiketta, BBQ-kastiketta tai keinotekoisia väriaineita, kuten punaista tai sinistä.

Naisen mukaan lääkitys auttaa, mutta ainoastaan, jos hän noudattaa puhdasta ruokavaliota. Jos hän syö mainitsemiaan asioita, hänestä tuntuu kuin hän saisi sydänkohtauksen.

Nainen kertoo, että mies kyllä tietää hänen tilanteensa ja he ovat keskustelleet asiasta monta kertaa.

Treffit penkin alle

Kaikesta huolimatta mies kuitenkin oli tehnyt pizzaa, jossa on tomaattikastiketta. Nainen muistutti miestä, ettei hän voinut syödä sitä, mutta mies alkoi väittää vastaan.

”Mies sanoi, että hän piti huolta, ettei laita liikaa kastiketta pizzalle ja hoki, että minun pitäisi vain maistaa sitä. Kysyin, onko hänellä mitään muuta tarjottavaa ja hän sanoi ei”, nainen kirjoittaa kokemuksesta Redditissä.

”Sanoin hänelle, että olen pahoillani, mutta minun täytyy lähteä ja poistuin. Kotimatkalla hain itselleni jotain syötävää”, hän lisää.

Naisen mukaan tämän jälkeen mies soitti hänelle ja kuulosti siltä kuin hän olisi tolaltaan. Mies oli sanonut, ettei hän voinut uskoa naisen saaneen hänelle sellaisen olon, kertoi pizzan olleen kotitekoista ja varmistaneensa, ettei siinä ollut liian paljon kastiketta, mutta naisen mukaan hän tietää, ettei voi syödä sitä ollenkaan.

Mies sanoi myös, että nainen paljasti todellisen luontonsa. Nainen oli kertonut tapahtuneesta ystävilleen, joiden mielestä hän ylireagoi ja on mustasukkainen koirien takia.

Naiselle tukea netissä

Nainen kirjoitti treffikokemuksensa Redditin Am I the Asshole -osioon, jossa muut lukijat voivat sitten äänestää, onko kirjoittaja p*skiainen vai ei. Naisen tapauksessa lukijat ovat olleet sitä mieltä, ettei hän ole p*skiainen.

Naisen tarina on herättänyt myös paljon keskustelua ja monet ovat sanoneet, että miehen käytöksessä oli valtavia varoitusmerkkejä.

”Isoin varoitusmerkki on se, että hän yritti saada naisen syömään jotain, jonka hän oli sanonut tekevän hänet sairaaksi. Kuka tekee noin?”, eräs kommentoi.

”Minusta ongelma tässä ei välttämättä ole se, mitä hän syötti koirilleen, vaan se, ettei hän kunnioittanut sinua ja sinun ruokavaliotarpeitasi. Tämä on iso varoitusmerkki siitä, ettei hän kunnioita rajojasi”, toinen kommentoi.

”Väistin valtavan luodin tässä ja olen iloinen, että hän näytti todellisen puolensa varhaisessa vaiheessa. Kukaan, joka minimoi tai jättää huomiotta sinun ruokavaliorajoitteet, ei ole ainoastaan toksinen ihminen, vaan kunnon terveysriski. Se, että hän vielä reagoi noin lähtösi jälkeen ja möykkäsi sinulle puhelimessa kertoo siitä, että hänellä on isoja epävarmuus ongelmia”, kolmas kommentoi.

Voit lukea koko tarinan englanniksi sekä keskustelua aiheesta täällä.

Lähde: Mirror, Reddit