Deittailu voi olla todella hauskaa – etenkin kun ensitreffit menevät hyvin ja tietää pääsevänsä toisille treffeillekin saman ihmisen kanssa. Jos haluat lisätä kakkostreffien todennäköisyyttä, on siihen olemassa muuta keino.

Your Tango on listannut kuusi asiaa, joita ei kannata unohtaa tehdä ensitreffeillä. Nämä nimittäin voivat auttaa sinua varmistamaan, että pääset sopimaan seuraavatkin treffit seuralaisesi kanssaan.

Uskoudu ja avaudu hänelle, jos se tuntuu luontevalta

Kun toisen kanssa on luonnostaan helppo olla ja voit olla oma itsesi, on sinulla hauskempaa treffeillä ja niin on myös seuralaisellasi. Your Tangon mukaan uskoutuminen ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi kertoa hänelle salaisuuksiasi. Jos kuitenkin pystyt puhumaan muustakin kuin pinnallisista asioista ja siitä, mikä on teille yhteistä, alkaa emotionaalinen yhteys heti ensitreffeiltä eikä sinun tarvitse pakottaa mitään.

Voit tutustua hänen someen ennakkoon

Nykypäivänä deittailu on siirtynyt enemmän nettiin. Deittisivustoilla ja -sovelluksissa itsestään jakaa usein jo tietoja, kuten mistä on kotoisin ja mistä on kiinnostunut, ja profiilin voi olla liitettynä esimerkiksi oma Instagram-sivu. Nykyisin siinä ei oikeastaan ole mitään ihmeellistä, jos vähän googlailet häntä ennakkoon ja tutustut hänen someensa. Your Tangon mukaan voit myös tämän kautta saada apua keskusteluun hänen kanssaan.

Älä puhu menneistä suhteista

Tämä on enemmänkin neuvo, mitä ei kannata tehdä kuin mitä kannattaisi tehdä. On luonnollista puhua siitä, kuinka kauan on ollut sinkkuna, mutta aiemman suhteen päättymisen syihin pureutuminen ei kannata. Jos alat avautua erostasi ja sen syistä, vaikutat pahimmillaan vihaiselta ja heijastat tunteitasi tähän uuteen seuralaiseesi. Your Tangon mukaan ensitreffeillä kannattaa välttää negatiivisia aiheita ylipäänsä. Aiemmista suhteista voi ottaa opikseen, mutta tee se sisäisesti ja käytä sitä apuna tehdä uudesta suhteesta entistä parempi.

Matki hänen toimiaan

Treffien aikana jos toistat samoja eleitä, joita hän tekee, osoittaa se teidän olevan synkassa. Tämä voi tapahtua itsestäänkin tai sitten voit kiinnittää siihen huomiota. Jos hän puhuu paljon käsillään, voit itse tehdä samoin. Jos hän nojautuu lähemmäs keskustelun aikana, voit tehdä itse samoin. Your Tangon mukaan ihmiset luonnostaan haluavat olla lähellä samankaltaisia ihmisiä ja hänen liikkeiden ja eleiden matkiminen on hyvä tapa tehdä niin.

Puhu koko keholla

Äänekäs ja täysi baari tai ravintola ei ole ihanteellisin ensitreffipaikka, mutta se antaa mahdollisuuden olla lähekkäin. Your Tangon mukaan se on hyvä sysäys nojautua lähemmäs toista ja luoda intiimimpää tunnetta alusta alkaen. Kun fyysinen etäisyys on rikkoutunut, voi tuntua luontevammalta esimerkiksi pitää häntä kädestä tai suudella treffien päätteeksi.

Tehkää jotain uskaliasta treffeillä

Mitä enemmän energiaa ja intensiteettiä laitat mihin tahansa kokemukseen, sitä läheisempiä teistä tulee. Uskaliaat, jännittävät treffit antavat sinulle ja hänelle mahdollisuuden näyttää, millaisia olette hauskalla ja nautittavalla tavalla. Your Tangon mukaan lisäksi jaetun kokemuksen jälkeen todennäköisemmin tunnet vahvaa yhteyttä toiseen ihmiseen huolimatta siitä, oliko kokemus vaikkapa luistelua tai jotain hurjaa ja spontaania.

Lähde: Your Tango