Mikä on paras tapa aloittaa keskustelu matchin kanssa, etenkin jos mielii löytää kumppanin kestävään suhteeseen? Tähän on etsitty vastausta kysymällä yli 1 000 naimisissa olevalta ihmiseltä, jotka ovat löytäneet puolisonsa deittisovelluksen tai -sivuston kautta, mitä heidän puolisonsa avausviestissä luki.

Deittisivusto Plenty of Fishin tutkimuksen mukaan paras lähestymistapa on se, että mainitset avausviestissä jotain tiettyä matchin profiilista. Lähes 20 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista sanoi, että heidän aviomiehensä olivat käyttäneet tätä kikkaa, kertoo Women’s Health.

Tämän jonkin tietyn asian ei kuitenkaan kannatta liittyä ulkonäköön, kuten silmien tai hymyn kehuminen. Vain 9 prosenttia avioliitoista oli saanut alkunsa tällaisesta ulkonäköön liittyvästä avausviestistä.

Alla kaksi tosielämän esimerkkiä, miten tämä taktiikka toimii:

Cat oli profiilissaan kertonut syvästä rakkaudestaan groteskeja kauhuelokuvia kohtaan. Eräs mies oli lähettänyt hänelle linkin tulossa olevaan kauhuelokuvien maratoniin, jonne he lopulta menivät ensitreffeille. Kaksikolla synkkasi ja he ovat sittemmin menneet naimisiin.

Kaitlyn puolestaan tiesi, että hänellä ja hänen kihlatullaan oli paljon yhteistä, kun mies viittasi hänen tohtoritutkinnon ohjelmaansa esittelyssään.

”Hän kysyi minulta, että minkä aikakauden kirjallisuutta tutkin ja kertoi minulle omasta kirjallisuuden tutkielmastaan. Hän oli selvästi fiksu ja keskittynyt siihen, mitä meillä oli yhteistä”, Kaitlyn kertoi Women’s Healthille.

Ennen kuin avaat keskustelun matchisisi kanssa, tutustu siis kunnolla hänen profiiliinsa ja katso, nouseeko sieltä esiin jotain erityistä, jolla voisit häntä lähestyä. Jos hän mainitsee profiilissaan lempisarjansa tai -bändinsä tai hänellä on vaikkapa yllään jonkun joukkueen pelipaita jossain kuvassa, kokeile aloittaa keskustelu niihin liittyen.

Lähde: Women’s Health