Tänä päivänä parisuhteet tuntuvat olevan huomattavasti pinnallisempia kuin muutamia vuosikymmeniä sitten. Yksi syypää tähän on ehdottomasti sosiaalinen media, joka tarjoaa välillä hieman liikaakin silmänruokaa.

Radiokanavan haastatteluun osallistunut pariskunta ei tiennyt, että juontajat laittaisivat pian suhteen koetukselle. Juontajat kysyivät tyttöystävältä pettäisikö hän poikaystäväänsä ja jos pettäisi niin kenen kanssa. Tyttöystävän vastasi, että hän pettäisi poikaystäväänsä Dababy -nimisen räppärin kanssa. Tämä sai poikaystävän hämilleen, mutta tilanne ei loppunut vielä tähän, sillä juontajilla oli lisää yllätyksiä hihassa.

Naiselle annettiin mahdollisuus tavata räppäri backstagella ilman poikaystävää.

Valmiiksi kiusallinen tilanne muuttuu entistä kiusallisemmaksi, kun juontajat tarjoavat tyttöystävälle mahdollisuuden päästä tapaamaan Dababya backstagelle, sillä ehdolla ettei poikaystävä saa tulla mukaan.

Poikaystävä sanoi ettei suhde tulisi jatkumaan mikäli nainen tarttuisi tarjoukseen. Tyttöystävä oli kuitenkin jo päättänyt mennä ja niin tämä kaunis suhde päättyi.

3 vuoden suhde haihtui ilmaan kuin pieru Saharaan – mitä veikkaat oliko räppäri todellisuudessa edes paikalla vai nolattiinko tämä nainen totaalisesti?

Katso video alapuolelta.

Jaa juttu, jos et ymmärrä nyky ajan ihmisiä.