Pettäminen on usein asia, jota ei voi noin vain jättää huomioimatta.

Tämän pariskunnan tilanne vaikutti päällisin puolisin täydelliseltä.

1. Nuori pariskunta tapasi ja he rakastuivat tulisesti toisiinsa lähes ensisilmäyksellä.

2. Kaksikko päätti mennä naimisiin vain vuoden seurustelun jälkeen.

3. Tämän jälkeen nuori aviopari muutti Floridaan hiekkarantojen ja meren äärelle.

1

4. Miehen ja naisen työurat olivat nousukiidossa ja molemmat tienasivat hyvin.

5. He ostivat tämän jälkeen unelma-asunnon, jonka he sisustivat mieluisaksi.

3

6. Eräänä sunnuntaina vaimo oli keräsi vaatteita ja oli viemässä niitä pyykkitupaan, jota myös toiset naapurit saivat käyttää.

2

7. Vaimo kävi läpi pyykkejä tavalliseen tapaan ja heitteli niitä pyykkikoriin.

4

8. Vaimo lajitteli likaisia ja puhtaita vaatteita, mutta huomasi yllättäen sängyn patjan välissä punaiset alushousut, jotka eivät kuuluneet hänelle. Hän kuitenkin ajatteli, että ehkä alushousut olivat menneet vahingossa sekaisin yhteisen pesutuvan vuoksi.

5

9. Naapuri, jolle alushousut kuuluivat käyttäytyi erittäin kylmästi vaimoa kohtaan, mutta mies tuntui olevan aina naapurin mielestä mukava.

10. Naisen ajatukset alkoivat juosta ja hänelle tuli mieleen tilanne, jolloin mies oli jäänyt kotiin kahdeksi päiväksi, sillä hän oli flunssassa.

11. Nainen sai mieheltään saman pöpön ja jäi kotiin. Mies oli parantunut flunssasta ja lähtenyt töihin. Samana päivänä naapurin nainen ilmestyi heidän ovelleen.

6

12. Vaimon mielestä jokin oli pielessä, mutta hän ei ollut varma oliko mielikuvituksella osaa ”jokin on pielessä” -tunteeseen.

13. Nainen kysyi mieheltään naapurin alushousuista, mutta mies vaihtoi nopeasti puheenaihetta ja vaikutti kiusaantuneelta.

14. Vaimo päätti palauttaa löytämänsä alushousut naapurin naiselle. Nainen väitti hermostuneena, että housut eivät olleet hänen.

7

15. Vaimo alkoi tehdä johtopäätöksiä kummallisista tilanteista, joita viime aikoina oli sattunut. Mies oli lähtenyt kotoaan kummallisina ajankohtina ja saanut jatkuvasti puheluita ja tekstiviestejä. Tässä vaiheessa nainen alkoi olla varma siitä, että jokin on todellakin pielessä.

16. Kahden viikon päästä vaimo löysi tuntemattoman naisen rintaliivit pyykkien seasta. Tässä vaiheessa asiat alkoivat näyttää ikävän selviltä.

9

17. Vaimo kysyi suoraan mieheltään muista suhteista ja sai järkyttävän vastauksen. Kävi ilmi, että miehellä oli ollut useita suhteita heti, kun pariskunta oli muuttanut uuteen kotiinsa.

18. Mies pyysi anteeksi ja lupasi muuttua paremmaksi. He sopivat, että muuttaisivat uuteen kaupunkiin ja aloittaisivat ”alusta.” He myivät omaisuutensa ja sopivat tapaavansa uudessa kaupungissa, kun vaimo oli saanut työasiat selvitettyä.

10

19. Mies oli jo muuttanut edeltä ja hän soitti, tekstasi ja lähetteli vaimolleen sähköposteja. Nainen ei ollut kuitenkaan vaihtanut kaupunkia, vaan jäi aurinkoiseen Floridaan. Nainen oli ostanut uuden asunnun ja päättänyt elää huoletonta elämää sinkkuna.

11

20. Mies sai lopulta sen, mitä hän oli tilannut. Monet suhteet vieraiden naisten kanssa olivat vaimolle yksinkertaisesti liikaa ja niitä ei vain voinut unohtaa.

Lähde: lifebuzz.com