Kun työkseen ihmisten Tinder-profiileja täydelliseksi hiova ammattilainen antaa vinkkejä, kannattaa silloin painaa mieleen, mitä hänellä on sanottavanaan. Meredith Goldenin asiakkaat antavat deittisovelluksensa hänen käsiinsä ja kun hän on tutustunut asiakkaaseen, hän tekee profiilin, swaippailee matcheja ja viestittelee asiakkaan puolesta ensitreffeille asti.

Goldenilla on omien sanojensa mukaan 100-prosenttinen onnistuminen; kukaan, jota hän on pyytänyt ulos, ei ole kieltäytynyt. Glamour kysyi tältä deittailun ammattilaiselta neuvoja ja Golden tarjosi seitsemän vinkkiä, mitä deittisovelluksessa ei kannata tehdä – suomensimme ne alle.

Älä nosta profiilin keskiöön sitä, mitä haluat muilta

Ihanteellisen kumppanin kuvaileminen saa ihmiset, jotka eivät koe sopivansa siihen täysin, jättämään sinut väliin. Näin sinulta saattaa mennä ohi hyviä tyyppejä. Sen sijaan koeta kertoa profiilissasi kiinnostuksen kohteistasi ja voit yllättyä, keneen lopulta ihastut.

Vältä negatiivisuutta

Kannattaa varoa myös negatiivisen listan tekoa. Eli unohda listat, joissa kerrot sinua ärsyttäviä asioita tai millaisten ihmisten ei kannata yrittää lähestyä sinua. Golden suosittelee puhumaan siitä, mistä pidät eikä siitä, mistä et pidä.

Älä swaippaile viikonloppuisin

Tämä on kenties yllättäväkin neuvo, mutta Goldenilla on tähän perustelu.

”Viehättävä sinkku on sellainen, jolla vaikuttaa olevan onnellinen ja täysi elämä. Kun istut lauantai-iltapäivänä nettideittailemassa, kertoo se siitä, ettei elämässäsi ole juuri mitään meneillään”, hän selitti.

Kysy avausviestissä kysymyksiä

Plenty of Fishin teettämän tutkimuksen mukaan todennäköisimmin avioliittoon johtavat avausviestit kommentoivat käyttäjän kiinnostuksen kohteita. Myös Golden on huomannut tämän, joten hän suosittelee avaamaan keskustelun kysymyksellä, joka liittyy jotenkin matchin profiilissa mainittuun asiaan.

Jätä synkät kuvat Instagramiin

Ei tällaisissa kuvissa sinänsä mitään vikaa ole, mutta nettideittailussa aurinkoiset, iloiset ja positiivisuutta henkivät kuvat toimivat paremmin. Golden uskoo, että päätös pyyhkäistä oikealle jonkun profiilin kohdalla perustuu enemmän henkilöstä huokuvaan fiilikseen kuin ulkoisiin ominaisuuksiin.

Älä puhu rankoista jutuista ennen kuin olette tavanneet

Deittaillessa on tärkeä olla oma aito itsensä, kun juttelee mahdolliselle kumppanille. On kuitenkin tärkeä huomioida se, milloin jotakin kertoo. Golden suosittelee, ettet ota exääsi tai perhedraamaa puheeksi ennen kuin olet käynyt treffeillä matchisi kanssa. Aloita kiinnostuksen kohteistasi ja sukella syvemmälle, kun olette treffeillä.

Älä epäröi kysyä ystäviltäsi neuvoa

Ulkopuolisen mielipiteestä voi olla apua profiilia hioessa. Tutkimuksenkin mukaan muut ihmiset ovat paljon parempia valitsemaan muihin vetoavia kuvia kuin kuvassa oleva henkilö itse on. Goldenin mukaan ystävät saattavat myös huomata mahdollisia matcheja, jotka olisi itse ohittanut. Hän erityisesti suosittelee pyytämään apua naimisissa olevilta ystäviltä, joilla voi olla parempi ymmärrys yhteensopivuuden nyansseista.

Lähde: Glamour