Kun on alkanut viestitellä matchin kanssa ja koettaa tutustua häneen, on yksi kysymys, jota kannattaisi asiantuntija suosittelee alkuun välttämään. Etikettioppitunteja tarjoavan Beaumont Etiquette -sovelluksen perustaja Myka Meierin mukaan matchilta ei pitäisi kysyä, mitä hän tekee työkseen.

Mitä teet työksesi? -kysymys voi vaikuttaa tavalliselta ja harmittomalta tavalta tutustua uuteen ihmiseen. Tätä ei kuitenkaan pitäisi kysyä alkuvaiheessa, koska se voi vaikuttaa joidenkin silmissä opportunistiselta.

”Meidän deittailukursseilla käyvistä miehistä ja naisista monet antavat palautetta, että tämä on lähes kuin kysyisit, miten paljon hän tienaa tai miten korkeasti koulutettu hän on”, Meier kertoi Cosmopolitanille.

Meier uskoo, että tämä kysymys voi joskus johtaa umpikujaan. Match saattaa vastata kysymykseen, mutta ei kysy sinulta samaa.

Työkysymyksen sijaan Meier suosittelee pitäytymään matchisi taustassa tai kiinnostuksen kohteissa aluksi. Hyviä kysymyksiä ovat esimerkiksi se, mistä hän on kotoisin, mitä hän puuhaa viikonloppuisin ja minkälaisissa paikoissa hän käy naapurustossaan.

”Kyse on siitä, että selvittää enemmän hänen luonteestaan tässä vaiheessa ja sitä alkuvaiheen kemiaa – onko sitä”, Meier lisäsi.

”Usein kaiken pohjana on vain muutama kuva”, hän päätti.

Lähde: Cosmopolitan