Vitsit piristävät päivää ja niiden voi jopa väittää pidentävän elinikää (naurun on nimittäin todettu vaikuttavan positiivisesti eliniän odotteeseen).

Tämä vitsi alkaa siitä, kun tyttöystäväänsä pettänyt mies saapuu kirkkoon ja paljastaa syntinsä papille.

Lue kuinka juttu etenee alta.

”No niin, lapseni”, pappi sanoo ja johdattaa miehen synninpäästöjä varten tarkoitettuun koppiin.

”Kerro synneistäsi”, pappi toteaa lempeällä äänellä.

”Kuulepas pappi”, mies sanoo ja jatkaa: ”Olin maanantaina tyttöystäväni luona ja me… olimme kahdestaan talossa… Minä tein syntiä.”

”Älä huoli lapseni”, pappi toteaa ja jatkaa: ”On täysin tavallista omata tuollaisia haluja, jotka jaatte yhdessä kumppanisi kanssa. Siinä ei ole mitään vakavaa, lausu vain muutama rukous ja olet vapaa synneistäsi.”

”Mutta isä”, mies sanoo ja jatkaa: ”Tämä ei lopu vielä tähän. Olin tiistaina tyttöystäväni luona uudestaan, mutta hän oli ulkona ystäviensä kanssa ja vain hänen siskonsa oli kotona… talo oli jälleen tyhjillään ja me olimme kahdestaan… Tein syntiä.”

”Voi lapseni”, pappi sanoo ja jatkaa: ”Sinun pitää taistella tuollaisia haluja vastaan! Lausu kahdeksan rukousta ja olet tehnyt synninpäästön.”

”Mutta pappi”, mies sanoo taas ja jatkaa: ”Olin keskiviikkona tyttöystäväni luona uudestaan ja hän ei tuolloinkaan ollut paikalla. Tyttöystäväni äiti oli tosin paikalla ja… No… Me olimme kahdestaan kotona… Minä tein syntiä.”

”Voi luoja”, pappi toteaa ja jatkaa: ”Sinun pitää miettiä tekojesi seurauksia, joten rukoile-”

”Mutta pappi”, mies keskeyttää: ”Olin torstainakin tyttöystäväni luona ja koko perhe oli ostoksille, vain hänen tätinsä oli kotona ja me… No talo oli taas tyhjillään ja minä päädyin tekemään jälleen syntiä…”

Pappi menee sanattomaksi.

”Ja lopulta…” mies sanoo ja jatkaa: ”Oli perjantai, tyttöystäväni perhe oli viikonlopun ajan matkalla ja vain hänen isoäitinsä oli paikalle. Me olimme kahdestaan ja talo oli tyhjillään…”

Pappi ei vieläkään vastaa mitään.

”Ja menin lauantaina tyttöystäväni luokse ja vain hänen isänsä oli paikalla, joten me…”

Mies odottaa papin vastausta, mutta kuulee, kun tämä juoksee ulos synninpäästökopista – tämän jälkeen hän huomaa, että pappi on kiivennyt kellotornin huipulle.

”Pappi!”, mies huutaa ja kysyy: ”Mitä ihmettä teet siellä? En ole vielä lopettanut!”

”Mene kauemmaksi, en aio tulla alas!”, pappi huutaa ja jatkaa: ”Me kaksi olemme kahdestaan ja kirkko on hitto vie typötyhjä… En halua että teet lisää syntiä!”

Jaa vitsi Facebookissa ja piristä ystäviesi päivää. :)