Kun haluaa löytää itselleen puolison, on yleensä käytävä treffeillä.

Puoliso voi löytyä toki monilla muillakin tavoilla. Joidenkin miesten mielestä puolisoa ei meinaa löytyä millään tavalla heidän erään ominaisuuden takia. Siitä ominaisuudesta voi olla montaa mieltä, koska moni naisista varmasti myös pitää siitä.

Tämän ominaisuuden vaikutusta puolison löytämiseen on kuitenkin tutkittu ja sen mukaan sillä voi olla vaikutusta puolison löytämiseen. Tutkimuksessa oli mukana 800 miestä. Heillä oli joko ohenemassa olevat hiukset tai ei enää lainkaan hiuksia.

Mitään selkeitä tuloksia ei saatu, vaan lähinnä miesten omia mietteitä. 73 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä väitti, että heillä on vähemmän onnea seurustelussa kuin heidän ystävillään, joilla on hiukset vielä päässä.

32 prosenttia uskoi, että heillä olisi menestyksekkäämpi rakkauselämä, jos heillä olisi kunnolliset hiukset.

Kävi myös ilmi, että 40 prosenttia uskoi, että heidän hiustenlähtönsä on horjuttanut heidän luottamustaan ​​lähestyä naisia.

Voi miesparat. Kyllä kaljukin on monien naisten mielestä seksikästä. Mutta jos mies pitää itseään epäseksikkäänä, se voi tehdä hänestä naisten silmissä sellaisen?

Lähde: SWNS