Tiesitkö, että voit yrittää hurmata matchisi harrastamasi liikunnan avulla? Erilaisten liikuntamuotojen mainitseminen biossasi voi nimittäin merkittävästi lisätä todennäköisyyttä, että saat matcheja, kertoo The Independent.

Golf Supportin teettämässä kokeilussa Tinderiin tehtiin heteronaisen ja -miehen profiilit, joiden bioissa muutettiin useita kertoja siinä mainittu liikuntamuoto ja kaikki muu pysyi samana. Jokaisella profiilin versiolla pyyhkäistiin oikealle 200 ihmisen kohdalla ja profiili jätettiin Tinderiin pariksi päiväksi.

Kokeilussa selvisi, että jonkin liikuntamuodon mainitseminen biossa voi tuplata matchien saamisen mahdollisuuden – etenkin miehillä. The Independentin mukaan miesprofiilit, joissa ei mainittu liikuntamuotoa lainkaan, saivat keskimäärin 57 matchia kahden päivän aikana, kun taas jonkin liikuntamuodon mainitsevat profiilit saivat keskimäärin 94,2 matchia.

Kaikki liikuntamuodot eivät kuitenkaan toimi yhtä tehokkaasti. Kokeilussa ilmeni, että miehet tekevät parhaiten vaikutuksen naisiin, jos profiilissa mainitaan rugby (120 matchia) ja naisten biossa toimii parhaiten tanssin mainitseminen (118 matchia).

Painonnosto osoittautui liikuntamuodoksi, joka vetoaa niin naisiin kuin miehiin, ja se sijoittui kummankin kohdalla toiseksi. Kolmanneksi parhaiten miesten profiileissa toimi golfin mainitseminen ja naisten profiileissa voimistelu.

Rugbya harrastaville naisille tutkimus tuo kuitenkin huonoja uutisia: The Independentin mukaan rugbyn mainitseminen toi naisprofiileille matcheja vain 74. Enemmän matcheja sai jopa profiililla, jossa ei mainittu mitään liikuntamuotoa ollenkaan (88 matchia).

Lähde: The Independent