Surkeista Tinder-treffeistä riittää tarinoita loputtomiin. Silti aika ajoin tietyt tarinat nousevat erikoisuudellaan ylitse muiden.

Eräs Reddit-käyttäjä oli ladannut itselleen Tinderin ja löytänyt sovelluksen avulla mukavan oloisen naisen. Mies päätti lähteä neidon kanssa treffeille, nainen halusi illallisen, joten mies valitsi omasta mielestään hyvän ravintolan.

Voit lukea ensitreffeistä kertovan tarinan alapuolelta:

– Liityin Tinderiin katsoakseni mitä tapahtuisi. Muutamaa tuntia myöhemmin, sain ”supertykkäyksen,” joka on ilmeisesti parempi kuin ”tykkäys.” Me puhuimme muutaman päivän ajan ja nainen vaikutti todella kivalta. Minä ehdotin treffejä ja nainen vaatimalla vaati illallista.

– Selvä homma.

– Tapasimme illalla ravintolassa, jonka minä olin valinnut. Hän ei katsonut minua, oli pukeutuneena verkkareihin ja tilasi välittömästi 13 dollarin alkuruoan. Selvä. Yritin aloittaa keskustelua muutamaan otteeseen, mutta hän vastasi minulle vain yksittäisillä sanoilla.

Seuraavaksi hän tilasi 25 dollarin pihvin ja 22 dollarin ravun jalat. Hän joi 4 lasillista 9 dollarin viiniä. Minä otin pihvin ja muutaman drinkin. Kun pääruoka saapui pöytään, olin jo melkein luovuttanut. Hän puhui enemmän tarjoilijan kanssa.

Olimme lopettelemassa ja minun täytyi käydä vessassa. Sillä välin kun olin vessassa, päässäni välähti.

– Lähdin vessasta, suuntasin kohti ulko-ovea, hyppäsin autoon ja ajoin kotiin. Nyt olen täällä. Nainen lähetti minulle muutaman viestin, joissa hän kutsui minua kusipääksi noin kaksitoista kertaa. Eeeh.

Mitä mieltä olet miehen ratkaisusta?

Mies käytännössä huijasi pelaajaa tämän omassa pelissä ja voitti.

Ensitreffeillä kannattaa olla varovainen – lasku voi nimittäin pahimmillaan nousta satoihin euroihin.

Lähde: imgur.com