Kerroimme aiemmin, millaisia valokuvia kannattaa välttää deittiprofiilissa, koska ne voivat heikentää mahdollisuuksia saada matcheja. Entä sitten valokuvat, joilla on päinvastainen vaikutus? Niitäkin on!

Tietynlaiset kuvat voivat lisätä todennäköisyyttä, että teet vaikutuksen, saat matcheja enemmän ja näin lisäät myös todennäköisyyttäsi päästä treffeillekin! Deittisovellus Hinge selvitti käyttäjiensä avulla, millaisilla kuvilla matchien saaminen on todennäköisempää, ja esiin nousi viisi erityistä kuvatyyppiä.

Koiria, koiria, koiria

Hingen tutkimuksen mukaan 35 prosenttia käyttäjistä ottavat yhteyttä, jo profiilikuvassa on mukana koira. Vaikka koira olisi lainassa ystävältäsi, on se mainio tapa aloittaa keskustelu!

Reissukuvat

Matkailu on monien mieleen, ja reissuilla otettuja kuvia voi hyödyntää deittailun sarallakin. Yli puolet Hingen käyttäjistä ottaa todennäköisemmin yhteyttä, jos profiilissa on kuvia henkilöstä reissussa.

Liikunnalliset kuvat

Saliselfiet eivät toimi, mutta liikunnalliset tai muuten aktiivisuudestasi kertovat kuvat sen sijaan toimivat. Yli puolet Hingen käyttäjistä mielsi liikunnallisten kuvien käytön hyväksi merkiksi.

Kuvat vain sinusta

Deittiprofiilissa on tärkeä tuoda esiin, millainen itse on. Tästä syystä kuviksi ei kannata valikoida vain sellaisia kuvia, joissa on mukana kaveriporukkasi. Laita profiiliisi vähintään yksi kuva sinusta niin, ettei kuvassa ole muita.

Kasvot selvästi esiin

Profiilikuviin kannattaa panostaa – edes hieman. Hingen tutkimukseenkin osallistuneista kaksi kolmesta (68%) totesi, että profiilin pääkuvassa heille tärkeintä on se, että henkilön kasvot ovat selvästi nähtävissä.

Lähde: PureWow