Ensimmäiset treffit menivät nappiin ja niin sinä kuin hän haluatte mennä treffeille uudestaan. Treffiaktiviteetin päättäminen voi kuitenkin olla vaikeaa.

Syömään ja leffaan -idea on treffiklassikko, mutta miksi tyytyä siihen? Vaihtelu tunnetusti virkistää ja toisista treffeistä voi saada enemmän irti, kun tekee muuta kuin viettää aikaa elokuvateatterin uumenissa.

Alta löydät 14 ideaa toisille treffeille, jotta voit viettää tulevan sielunkumppanisi kanssa hauskan ja unohtumattoman illan.

Keilaamaan

Keilaaminen on rentoa ja hauskaa puuhaa, josta saa iloa irti, vaikkei olisi hyvä siinä.

Pitkälle kävelylle

Jos läheltä löytyy vaellusreitti tai edes mahdollisuus tehdä pitkä kävelylenkki luonnossa, hyödyntäkää sitä. Kävelyn sijaan voitte myös ottaa pyörät alle ja seikkailla ympäri asuinpaikkakuntaanne kenties löytäen samalla uusia paikkoja. Dua Lipan sanoin let’s get physical – muutenkin kuin lakanoiden välissä!

Laittakaa ruokaa yhdessä

Jos treffiseuralaisen kutsuminen omaan kotiin tai vierailu hänen luona tuntuu molemmista hyvältä, nauttikaa toisilla treffeillä toistenne seurasta laittaen samalla hyvää ruokaa. Samalla voitte jutella ja tutustua toisiinne lisää.

Piknikille

Jos ilma sen sallii, suunnatkaa kakkostreffeillä ulkoilmaan rennolle piknikille. Talviaikaan vaihtoehtona on mennä vaikkapa nuotiopaikalle syömään eväitä.

Kortit pöydälle

Korttipeliä pelatessa voi oppia paljon toisesta ja pieni leikkihenkinen kilpailu tarjoaa niin viihdettä kuin jännitystä treffi-iltaan!

Stand-upia katsomaan

Ensitreffit yleensä jännittävät, mutta toisilla treffeilläkin perhosia voi vielä lennellä vatsassa. Purkakaa jännitystä nauramalla. Stand-up-keikat ovat mainio tapa rentoutua, viettää hauska ilta sekä samalla näet, millainen huumori seuralaiseesi toimii.

Kuntoilemaan

Jos te molemmat olette innokkaita liikunnan ystäviä, olipa se salitreeniä, joogaa tai HIIT-treeniä, tehkää yhdessä sitä, mitä rakastatte.

Paint&Wine-ilta

Maalausta ja viiniä yhdisteleviä iltoja järjestetään ympäri maata. Pääsette esittelemään luovuuttanne hauskalla tavalla!

Ihailkaa auringonlaskua

Tämä se vasta on romanttinen tapa viettää treffejä! Tämä sopii myös, jos kummallakin on aika kortilla, mutta ei malta odottaa, että voisi viettää aikaa yhdessä. Ottakaa mukaan hieman naposteltavaa ja kurkun kostuketta, ihailkaa auringonlaskua ja tutustukaa toisiinne lisää.

Karaoken pariin

Ihmiset voi jakaa karkeasti kahteen joukkoon: he, jotka rakastavat karaokea, ja he, joka vihaavat sitä. Jos kuulutte ensimmäisten joukkoon, viettäkää toiset treffit karaoken parissa. Se on helppoa tapa myös nähdä, miten musiikkimakunne käy yksiin: laulaako hän pophittien mukana vai syttyykö hän sensuellille r&b’lle?

Jälkkäritreffit

Vaihtelua tyypillisiin ruokaan liittyviin treffeihin saa sillä, kun meneekin suoraan syömään jälkiruokaa. Herkutelkaa yhdessä!

Viihtykää tv-sarjan parissa

Jos kummallakin teistä on jokin suosittu tv-sarja korkkaamatta, valitkaa joku ja katsokaa jakso tai pari sitä yhdessä. Sarjasta on sitten helppo jutella yhdessä ja antaa keskustelun virrata siitä luontevasti eteenpäin. Jos molemmat tykästytte sarjaan ja suhteestanne tulee kestävä, voitte vanhuksina muistella, miten rakkaustarinanne alkoi katsellen yhtä lempisarjoistanne yhdessä!

Kirjastoon

Jos olette lukutoukkia, viettäkää toiset treffit teille rakkaan harrastuksen parissa. Etsikää kirjastosta vaikka William Shakespearen sonetteja luettavaksi toisillenne tai Tommy Tabermannin runoja.

Tähtitaivasta tuijottamaan

Tällä treffi-idealla on toki säävaraus, mutta suunnatkaa ihastelemaan tähtitaivasta. Lämmin viltti mukaan, jotta voitte makoilla mukavasti tähtitaivaan alla.

Lähde: PureWow