Mikä on sopiva seksikumppanien määrä? Tähän löytyy luultavasti jokaiselta oma mielipide. Olipa kumppanien määrä 0, 5, 10, 50 tai monta sataa, ei ketään pidä tuomita oman lukemansa takia.

Kyselytutkimus on kuitenkin halunnut perehtyi ihmisten näkemyksiin siitä, mikä on ihanteellinen seksikumppanien määrä, mikä on liikaa ja mikä liian vähän. Superdrug Online Doctorin kyselyyn vastasi yli 2 000 amerikkalaista ja eurooppalaista ihmistä.

Kyselyn mukaan ihanteellinen seksikumppanien määrä elämän aikana on naisten mielestä 7,5. Ero miehiin oli todella pieni, sillä miesten mielestä ihanteellinen määrä on 7,6. seksikumppania.

Naisten mielestä ihminen alkaa vaikuttaa ”kevytkenkäiseltä”, jos hänellä on 15,2 seksikumppania ja miesten mielestä 14 riittää. Jos taas seksikumppaneita on ollut 1,9 (naisten mielestä) tai 2,3 (miesten mielestä), on henkilö silloin liian seksuaalisesti konservatiivinen.

Kyselyyn osallistuneet naiset paljastivat myös, että heillä itsellään on ollut keskimäärin 7 seksikumppania elämänsä aikana. Miesten vastaava lukema oli 6,4.

Deittailun saralla seksikumppanien runsas määrä ei kuitenkaan valtaosan mielestä ole huono asia. Vain 9 prosenttia osallistujista sanoi, että erittäin todennäköisesti dumppaisi jonkun, koska hänellä oli ollut liian monta kumppania ja 21 prosenttia vastasi, että melko todennäköisesti voisi tehdä niin.

Lähde: Metro