Tiesitkö, että Tinderin käytössä myös sillä voi olla väliä, mihin aikaan avaat sovelluksen? Tinderiin liittyvistä tutkimuksista on selvinnyt, että swaippailua kannattaa harrastaa enemmän iltaisin.

Tutkimusyritys Nielsenin keräämän datan mukaan Tinder-käyttäjät ovat aktiivisimmillaan kello 21 aikaan. Aktiivisuus Tinderissä alkaa nousta kello 18 suurimpana osana päivistä, on huipussaan kello 21 ja alkaa laskea kello 22 jälkeen.

Tinderin itsensä tutkima data on tullut samankaltaisiin tuloksiin. Deittisovelluksen vuoden 2018 Year in Swipe -katsaus paljasti, että paras ajankohta käyttää Tinderiä oli kello 18-21 paikallista aikaa.

Tinderin selvityksessä paljastui myös, että suosituin viikonpäivä sovelluksen käyttöön oli maanantai. Aktiivisin kuukausi sen sijaan oli elokuu.

Tinderin tutkimuksesta selvisi muutakin hyödyllistä, kuten se, että pizza on useimmin mainittu ruoka Tinder-käyttäjien biossa ja Frendit useimmin mainittu sarja. Frendeistä tutun Joeyn How you doin’ -iskurepla gif-muodossa sen sijaan oli yleisimmin käytetty gif (luultavasti keskustelun avauksena).

Jos siis haluat enemmän matcheja, avaa Tinder etenkin maanantai-iltaisin, mainitse jokin muu syötävä kuin pizza biossasi erottuaksesi joukosta ja ole luova siinä, miten aloitat keskustelun. Onnea matkaan!

via GIPHY

Lähde: Cosmopolitan (Nielsen-data), Cosmopolitan (Tinder-data)