Jos olet onnekkaasti matchannut jonkun kanssa, vaihdellut viestejä ja juttu luistaa, on usein edessä ensimmäinen tapaaminen kasvokkain – siis jännittävät ensitreffit!

Treffien aikana molemmat osapuolet pitävät silmällä niin sitä, miten he tulevat toimeen ja kohtaavatko kemiat kuin sitä, ilmeneekö mahdollisia varoitusmerkkejä. Nämä merkit voivat kertoa, ettei tapailua kannata jatkaa pidemmälle.

Treffeillä on tärkeä olla oma itsensä, mutta jotta koko homma ei tyssäisi ensitreffeihin, kannattaa hieman miettiä omaa käytöstään. Naistenlehteen kirjoittava Pat Holt onkin jakanut neuvoja naisille siitä, millaisia asioita olisi hyvä välttää treffeillä, jos haluaa toisillekin treffeille.

Holtin mukaan jos nainen tekee näitä asioita ensitreffeillä, voi hän säikäyttää miehen tiehensä:

Puhut jonkun muun elämästä omasi sijaan

Ensitreffeillä tutustutaan toisiinsa paremmin. Silloin ei ole aika puhua jonkun muun elämästä tai vaikkapa lempirealitysi tapahtumista, vaikka kuinka se tuntuisi sopivan hetkeen. Kerro hänelle itsestäsi ja sinun maailmastasi, ei siitä, mitä tapahtui Beverly Hillsin täydellisissä naisissa.

Olet tyly

Aivan kuin sinä pidät silmällä seuralaistasi ja sitä, miten hän kohtelee sinua ja muita ympärillänne, tekee hän samaa sinulle. Jos siis kilahdat tarjoilijalle vääränlaisesta annoksesta, miettii treffiseuralaisesi mielessään, millaisista pikkujutuista voisit tulevaisuudessa suutahtaa hänelle. Se ei ole yleensä hyvä merkki.

Puhut rahasta

Raha-asiat koskettavat jokaista ihmistä tavalla tai toisella. Ensitreffit eivät kuitenkaan ole oikea paikka rahakeskusteluille. Holtin mukaan seuralaisesi on treffeillä kanssasi viehätyttyään sinusta, ei summasta pankkitililläsi.

Itsevarmuuden puute

Jos vähättelet itseäsi ja otat hänen sanomat kohteliaisuudet vastaan ”Kiitos, mutta näytän kamalalta juuri nyt” -tokaisun tyylillä, voit todennäköisesti sanoa hyvästit toisille treffeille. Holtin mukaan itsensä vähättely saa treffiseuralaisesi ajattelemaan, miten paljon huomiota ja itsetuntosi boostaamista saatat tarvita, mikä voi olla iso turn off. Jos hän kehuu sinua, ota ne vastaan hyvillä mielin ja usko hänen sanojaan.

Puhut lapsista

Perheen perustaminen on asia, josta on tärkeä olla samalla sivulla kumppaninsa kanssa. Holtin mukaan ensitreffit eivät kuitenkaan ole oikea ajankohta ottaa lapsia puheeksi. Kun olette tapailleet jonkin aikaa ja molemmat tietävät, että suhteesta voisi tulla jotain vakavaa, on silloin tärkeä ottaa lapsiasia puheeksi.

Lähde: Women’s Health