Kun kohtaa kiinnostavan ihmisen ja haluaisi kysyä häntä ulos, on se usein jännittävä hetki. Samalla saattaa miettiä, mikä olisi paras tapa esittää treffikutsu.

Nyt tähän on tarjolla yksi, deittailun asiantuntijan mukaan ihanteellisin tapa. Kumppanin löytämiseen (matchmaking) erikoistuneen Three Day Rule -yrityksen VIP Matchmaker Simone Grossman on jakanut oman kokemuksensa, kun tuntematon mies kysyi häntä ulos.

The Sunin mukaan Grossman ylisti miehen onnistunutta tapaa. Deittailun asiantuntija kertoi odottaneensa ystäväänsä puistossa, kun mies lähestyi häntä, mutta pysyi koko keskustelun ajan noin 2,5 metrin päässä hänestä.

”En tuntenut oloani epämukavaksi. Minusta tuntui, että hän kunnioitti minun henkilökohtaista tilaa, hän ei ollut millään tavalla julkea”, Grossman sanoi.

”Erittäin ihastuttava tapa”

Asiantuntijan mukaan mies avasi keskustelun kommentoimalla Grossmanin energiaa sen sijaan, että olisi kommentoinut hänen kroppaansa tai ulkonäköään. Grossmanin mukaan tämä mahdollisti hänelle mahdollisuuden lähteä tilanteesta, jos hän niin halusi.

”Hän myös odotti, että ystäväni saapui ennen kuin pyysi numeroani. Tämä on myös erittäin ihastuttava tapa, koska se lisää lievitti paineita, joita olisin voinut tuntea”, Grossman totesi.

”Ja olen varma, että hän intuitiivisesti tiesi, että minusta tuntuisi turvallisemmalta vastata hänelle, koska ystäväni oli siinä todistamassa koko tilanteen”, hän jatkoi.

Grossmanin mukaan miesten ei tarvitse noudattaa näitä tapoja tarkalleen, kun pyytää jotakuta ulos, koska jokainen tilanne on erilainen. Hän antoi tälle kokemukselle kunnian hyvänä esimerkkinä siitä, miten kysyä tuntematonta treffeille.

Lähde: The Sun