Nämä häät eivät ole kuin suoraan satukirjasta.

Kiinassa sattunut tapaus herätti kohun, kun petetty sulhanen päätti yllättää vaimonsa hääseremonian aikana julkaisemalla videon, jossa morsian pettää häntä. Sulhanen heijasti videon ruudulle ja tämän seurauksena jokainen sukulainen pääsi tarkastelemaan videota. En ota tässä vaiheessa kantaa siihen, oliko miehen temppu järkevä, mutta ainakin se herätti keskustelua.

Ensimmäisellä videolla pariskunta kävelee alttarille ja juontaja kertoo ”näyttävänsä videoita vasta vihityn pariskunnan yhteiseltä taipaleelta”, mutta tämän sijasta valkokankaalle heijastettiin seksivideo, jossa morsian pettää sulhastaan.

Mies tiesi asiasta, mutta halusi säästää yllätyksen juhliin

”Luulitko etten minä tiennyt?”, mies kysyy morsiammelta sukulaisten ja ystävien edessä.

Morsian vastaa heittämällä kukkakimpun sulhasta päin ja tämän jälkeen vieraat rientävät lavalle rahoittelemaan tilannetta.

Yllätykset eivät loppuneet vielä tähän, sillä morsian oli pettänyt sulhastaan siskonsa aviomiehen kanssa. Voin taata, että sukukokoukset olivat tästä päivästä eteenpäin melko kiusallisia.

Apple Daily -uutisten mukaan pariskunta oli ollut yhdessä kahden vuoden ajan ja he olivat päättäneet mennä naimisiin noin puoli vuotta sitten. Hong Kongista kotoisin oleva sulhanen oli saanut vaimonsa kiinni asentamalla piilokameran heidän yhteiseen kotiinsa.

Tilannetta ei helpota myöskään se, että morsiamen petetty sisko on jo kuudennella kuulla raskaana ja odottaa lasta aviomiehelleen. AIKAMOINEN SOPPA!

Jaa uutinen, jos ymmärrät sulhasen reaktion.