Nainen, pidätkö itseäsi hyvänä saaliina, mutta olet silti edelleenkin sinkku?

Saatat ihmetellä, miksi et ole löytänyt kumppania, vaikka moni voisi haluta sinut. Ehkä jo treffeille pääsy on sinulle vaikeaa. Älä turhaan mieti oletko koko loppuelämäsi sinkku, jos et sitä itse halua.

Saatat vain tehdä huomaamattasi asioita, joiden takia miehet eivät ole kiinnostuneet sinusta. Miehet ovat kuitenkin saattaneet itse huomata, että sinulla ei ole heille oikeasti aikaa etkä halua muuttaa elämääsi heidän takiaan.

3 pientä tekoa, joiden takia nainen ei kiinnosta miehiä:

Suhteelle ei varata tarpeeksi aikaa, koska se menee ystävien ja harrastusten parissa. Olisi syytä tietää, että suhteet vaativat aikaa.

Menet treffeille yksinäisyyden pelon takia ja valitat jo treffeillä, kuinka yksinäinen olet. Voisit sen sijaan tehdä kaikkea kivaa esimerkiksi matkustella ja hauskapidon aikana saatat tavata mahdollisen tulevan kumppanisikin.

Pelkäät sitoutumista ja sitä, että joutuisit parisuhteen takia menemään mukavuusalueesi ulkopuolelle. Jos haluat vierellesi miehen, sinun on otettava se riski, että välillä joudut muuttamaan aikataulujasi ja tekemään asioita, joista et pidä.  

Voisiko näissä olla syy sille, että olet vielä sinkku?

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS