Oh s*it, se on suomea!

25.11.2021 09:00

Tinderissä voi kohdata myös muita kuin äidinkielenään suomea puhuvia tyyppjä. Kielimuuri voi tehdä deittailusta joillekin vähän haastavampaa, mutta oikean ihmisen osuessa kohdalle se on vain hidaste, ei este.

Tämä kaveri osaa suomea jonkin verran ja onkin rohkeasti lähestynyt matchiaan suomeksi. Kesken kaiken kieli vain vaihtuu, ja näin joulukuun kynnyksellä tästä tuleekin etäisesti mieleen The Joulukalenterin meininki.

Mutta kenties tämä kaveri matchinsa kanssa löytää yhteisen kielen. Se voi olla toki rakkauden kieli, mutta myös yhden naapurimaamme kieli; useamman gin-cocktailin treffeillä nautittuaan voi seuraavana aamuna puhua yhdessä norjaa posliinimikrofoniin – ja siinä, jos missä, testataan kiinnostuksen kestävyys!

0

Syntinen karkuteillä helvetistä

29.11.2021 09:00

Tässä keskustelussa on hypätty synkkiin vesiin heti alusta alkaen ja ollaan jo hautapaikkaa hakemassa. Match ei kuitenkaan ole halukas sellaista tarjoamaan. Match kuitenkin vastaa tyypille nokkelalla tyylillä. Lopulta tulee myös hyvin selväksi, mitä hän ajattelee kaverista, joka avaa pelin noi mauttomalla replalla. Mauttoman lisäksi tyypin avausrepla on vähän kulunut; onhan noita vastaavia nähty ennenkin. Onkohan tuollainen avaus koskaan toiminut? Ei olisi ainakaan mikään iso yllätys, jos vastaus tähän on ei, ei ole.

1

Tästä on romantiikka kaukana

28.11.2021 09:00

Tietty varovaisuus Tinderissä ei ole pahitteeksi. Jos kuitenkin heti kättelyssä kyseenalaistat matchin kuvavalintoja ja epäilet, miten uusia ne ovat, voi koko homma mennä penkin alle aika vauhdilla. Näin kävi tällekin kaverille ja todennäköisesti hän sai heittää hyvästit ajatukselle päästä tämän matchin kanssa treffeille. Matchin vastauksesta on ainakin aistittavassa, ettei hän arvostanut tyypin lähestymisyritystä. Kaiken kruunaa tyypin seuraava viesti. Pepussa oleviin näppyihin löytyy apu mahdollisesti jo vain apteekissa käymällä, mutta tästä kyllä on romantiikka kaukana.

0
Lataa lisää