Ensitreffit, joilla tehdään muutakin kuin istutaan ruoan tai juomien äärellä juttelemassa, voivat tuntua helpommalta ja rennommalta tavalta tutustua toiseen. Hyviä treffiaktiviteetteja ovat esimerkiksi keilaus, biljardin pelaaminen, minigolf ja darts.

Tällaisissa aktiviteettitreffeissä on kuitenkin mahdollinen riskitekijä: kilpailullinen luonne, joka tulee esiin treffien aikana. Topgolfin teettämän tutkimuksen mukaan yksi kymmenestä sinkusta jopa dumppaisi deittinsä, jos tämä on liian kilpailullinen ensitreffeillä.

Pelien pelaaminen ensitreffeillä voi päättyä katastrofiin, koska jotkut ihmiset eivät voi sietää häviämistä. Tutkimukseen osallistuneista miehistä 13 prosenttia ja naisista 9 prosenttia myönsi, että uudelle kumppanille häviäminen on heille valtava turn-off.

Naiset paljastivat myös todennäköisemmin yrittävänsä päihittää seuralaisensa ensitreffeillä jossain pelissä. Naisista tämän myönsi 6 prosenttia ja miehistä 3 prosenttia.

”Kilpailu toista vastaan on hermostuneille sinkuille mainio tapa rikkoa jää, mutta on tärkeää, että meininki pidetään kivana ja pelailun tuloksen ei pitäisi pilata mahdollisuutta löytää rakkaus”, tutkimuksen edustaja Michael Hay kommentoi.

Lähde: Metro