Deittiprofiileissa on tiettyjä yksityiskohtia, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ennen kuin swaippaa oikealle. Tämä johtuu siitä, että aina kaikki ei ole aivan sitä, miltä näyttää.

Tinder on nostanut itse esiin muutamia seikkoja, joita pitää silmällä, ja kertonut, mitä ne todellisuudessa voivat paljastaa. Tutustu niihin alla ja voit oppia lukemaan deittiprofiileja entistä paremmin!

Profiili on täynnä vihjailevia emojeja

Esimerkiksi tällaisilla emojeilla 🍑🍆 on myös vihjailevia, seksiin viittaavia merkityksiä. Kannattaa siis huomioida deittiprofiilin emojivalinnat. Tinderin mukaan tällaiset emojivalinnat kertovat siitä, että hän joko

  • on kasvissyöjä/vegaani ja se on olennainen osa häntä. Tinderin mukaan vegaanius on kolmanneksi viehättävin intohimo sovelluksen naiskäyttäjien keskuudessa, joten se voi toimia sinkkujen keskuudessa.
  • tai sitten emojit kertovat siitä, että hän etsii irtosuhteita ja viestii siitä emojeilla.

Hän on kuvassa koiran kanssa

Tinderin mukaan lemmikkikuva on yksi tapa saada enemmän matcheja. Kenelle kuvassa oleva lemmikki kuuluu, se onkin sitten eri asia. Tinderin mukaan lemmikkikuva kertoo joko siitä, että

  • hän rakastaa eläimiä ja haluaa esitellä itselleen erityistä lemmikkiä, jonka mahdollinen matchikin voisi joskus tavata.
  • tai sitten koira/muu lemmikki ei ole hänen oma ja hän pyysi ystäväänsä ottamaan kuvan tämän lemmikin kanssa, jotta hän näyttäisi suloiselta ja saisi enemmän huomiota Tinderissä.

Hän kertoo, kuinka pitkä on

Joillekin ihmisille kumppanin pituudella ei ole mitään merkitystä, mutta lähes kaksimetrinen voi toivoa deitikseen pidempiä ihmisiä. Tinderin mukaan pituuden kertominen profiilissa tarkoittaa sitä, että hän

  • tietää, että pituus voi olla pinnallinen ja ratkaiseva tekijä joillekin ja se on vain tapa saada lisää matcheja.
  • tai pituudesta on tullut osa hänen minäkuvaansa tavallaan, kuten joillakin esimerkiksi salilla käyminen tulee merkittäväksi osaksi persoonaa.

Hän on kuvassa hienosti pukeutuneena ystävien kanssa häissä

Tinderin mukaan hymykuvia jakaneiden profiileista tykätään 10 prosenttia useammin, joten iloinen kuva häistä tai muista iloisista juhlista voi toimia. Deittisovellus paljasti, että tällainen ystäväporukka iloisena häissä -tyyppinen kuva voi kertoa siitä, että hän

  • on läheinen ystäviensä kanssa ja haluaa tuoda ilmi, että he ovat hänelle kuin perhettä. Hän myös nauttii erityisistä juhlista, hän on sosiaalinen ja haluaa tavata jonkun samanhenkisen.
  • tai sitten häät olivat viisi vuotta sitten, mutta silloin viimeksi hän näytti hyvältä. Sama kuva on yhä myös hänen sosiaalisen median profiileissa profiilikuvana.

Lähde: Metro