Ilmaston lämpeneminen ja ilmastonmuutos ovat olleet otsikoissa jo pitkään ja mielenosoittajat vaativat maailman päättäjiltä toimia paremman tulevaisuuden puolesta. Kaikki eivät kuitenkaan suhtaudu ilmastonmuutokseen yhtä vakavasti ja se voi näkyä myös deittailun maailmassa.

Indy100:n mukaan jos otat ilmastonmuutoksen todesta ja tilanteella on sinulle väliä, voi se tuoda vipinää lakanoiden väliin. Tämä ilmenee deittisovellus OkCupidin tekemästä kyselystä, jossa selvitettiin ovatko ihmiset huolissaan ilmastonmuutoksesta – ja vastauksia tuli yli neljä miljoonaa.

Kyselystä saadun datan perusteella 97 prosenttia vastaajista uskoo, että ilmastonmuutos on totta. 82 prosenttia puolestaan myönsi olevansa huolissaan sen takia.

Indy100:n mukaan OkCupid sai myös selville, että 2010-luvun lopulla ilmastonmuutoksen ja ympäristöön liittyvien termien maininnat kasvoivat 240 prosenttia käyttäjien profiileissa. Lisäksi pelkästään vuonna 2019 ilmastoaktivisti Greta Thunbergin maininta kasvoi 800 prosenttia profiileissa ympäri maailman.

”Ilmastonmuutoksesta on tullut iso puheenaihe maailmanlaajuisesti ja olemme huomanneet, että ihmisten planeettamme kohtaan tuntemasta intohimosta on tullut kiihkeä aihe”, OkCupdin deittailun asiantuntija Michael Kaye kommentoi.

Valtaosan suhtautuessa tällä tavoin ilmastonmuutokseen deittisovelluksissa, voi asian vakavasti ottaminen ja se, että jopa tekee jotain paremman tulevaisuuden puolesta, tehdä siis hyvää myös rakkaus- ja seksielämällesi.

Lähde: indy100