Suhteen syventäminen ja parin välisen yhteyden vahvistaminen voi saada rakkauden kestämään entistä todennäköisemmin. Mutta miten tässä syventämisessä voi onnistua? Yksi tapa on ottaa avuksesi nämä alle listatut kysymykset; kysy ne kumppaniltasi, kuuntele häntä ja huomioi hänen vastauksensa yhteisessä arjessanne.

Miten sinulla todella, aidosti, menee tällä hetkellä?

Tämä on hyvä kysymys siirtää keskustelu syvemmälle tasolle. Unohtakaa hetkeksi arkiset keskustelut ja keskittykää siihen, miltä teistä todella tuntuu. Avatkaa tuntojanne, sillä se tekee tästä täydellisen ensimmäisen kysymyksen lähentämään teitä.

Minkälaiset tekemäni asiat saavat sinut tuntemaan olevasi rakastettu?

Jokaisella ihmisellä on oma rakkauden kieli (lue lisää täällä) ja tämä kysymys saa pohtimaan tätä puolta itsessään. Lisäksi kun olet tietoinen siitä, millaiset tekosi saavat kumppanisi tuntemaan olevansa rakastettu, voit tehdä niitä useammin tai panostaa niihin tekoihin entistä enemmän.

Mitä voin tehdä enemmän, jotta tuntisit olevasi rakastettu?

Tällä kysymyksellä viet aiemman yhden askeleen pidemmälle. Tässä on tarkoitus löytää uusia tapoja luoda rakkautta ja sidettä toisiinne yhdessä. Kannattaa kuitenkin miettiä, miten tämän toiveensa ilmaisee ilmaisee ja välttää kritiikkiä. Näin tämä kysymys ei osu omaan nilkkaan ja synnytä draamaa.

Mikä on lempimuistosi meistä yhdessä?

Etenkin jos suhde on jatkunut jo pidempään, voi tämä kysymys saada teidät muistelemaan suhteen taianomaisia alkuaikoja, jotka täyttävät teidät ilolla ja kiitollisuudella. Tämä saa myös muistamaan miksi ylipäänsä päädyitte yhteen ja se voi herättää henkiin samaa fiilistä kuin koitte vastarakastuneena.

Miltä toivot yhteisen elämämme näyttävän 5, 10 tai 20 vuoden kuluttua?

Tämä kysymys tarjoaa mahdollisuuden isoihin unelmiin ja mielikuviin yhteisestä tulevaisuudesta. Tämä on myös tapa alkaa miettiä yhdessä, mitä haluatte parina tavoitella tulevaisuudessa. Voitte muodostaa yhteisiä tavoitteita sekä löytää keinoja laittaa nykyinen elämänne paremmin järjestykseen.

Milloin olen mielestäsi kaikista viehättävimmilläni?

Syvempää yhteyttä muodostaessa voi huomioida myös haavoittuvuuden ja kemian. Vetovoiman taustalla on usen se, miltä sinusta tuntuu. Näin ollen kun kumppanisi kertoo sinulle, miten hän arvostaa sinua ja milloin hehkut hänen silmissään, voit varmasti tuntea olosi hyväksi ja se voi heijastua myös suhteeseen.

Kuvittele, että voit saada uskomattoman, tajunnanräjäyttävän illan täynnä seksiä. Millainen se ilta olisi?

Intiimimpää suhdetta tavoitellessa ei pidä unohtaa eroottista puolta. Tämä kysymys tarjoaa mahdollisuuden puhua siitä, millaiseksi koette uskomattoman yhteisen yön. Se myös auttaa ymmärtämään toistenne ainutlaatuisia seksuaalisia haluja ja toiveita. Tämä kysymys myös voi laukaista seksuaalisen energian, joka saa teidän keskustelunne jälkeen siirtymään makuuhuoneen puolelle loppuillaksi.

Lähde: Brit+co