Tiesitkö, että harrastuksillasi voi olla vaikutus todennäköisyyteesi löytää kumppani? Kyselytutkimuksen mukaan nimittäin tietyn harrastuksen mainitseminen deittiprofiilissa lisää matchien määrää, kertoo The Independent.

Tämä harrastus on pilates. Zoosk-deittipalvelun yli 7 000 käyttäjälle tehdyn kyselyn mukaan pilateksen maininta omassa deittiprofiilissa voi boostata matchien määrää jopa 160 prosenttia.

Jos pilates ei kuitenkaan tunnu omalta jutulta, ei huolta! Kyselyn mukaan myös potkunyrkkeily, Zumba ja jooga mielletään vetoavaksi harrastuksiksi.

Muukin säännöllinen liikunta voi tehdä hyvää terveytesi lisäksi rakkauselämällesi. Kyselyn mukaan nimittäin noin kaksi kolmesta (65 %) nettideittailijasta kokee, että tapailemansa henkilö harrastaa säännöllisesti liikuntaa.

Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että mahdollinen tuleva sydänkäpynen puhuu totta harrastuksistaan. The Independentin mukaan 11 prosenttia millenniaaleista myönsi teeskennelleensä pitävänsä liikunnasta, jotta tekisi johonkuhun vaikutuksen.

Lähde: The Independent