Elämässä joutuu aika ajoin tekemään vaikeita valintoja. Tämä valinta ei kuitenkaan olisi ollut monelle miehelle vaikea, sillä konsolipelin pelaaminen vs. seurusteleminen tämän naisen kanssa olisi ainakin itselle helppo valinta.

Voit lukea tarinan alta.

BeFunky-collage (58)

23-vuotias Douglas Martin teki päätöksen Call of Duty -sopimuksen ja superseksikkään tyttöystävänsä välillä.

Hän seurusteli Yanet Garcian kanssa, joka on tituleerattu useampaan otteeseen ”maailman seksikkäimmäksi säätytöksi.”

2

Douglasin päätös tuli monelle yllätyksenä, sillä hän valitsi tyttöystävänsä sijasta peliuran. Toisaalta moni Call of Duty -fani oli iloinen tästä.

3

Doug julkaisi tilanteestaan videon, jolla hän avaa tilannettaan tarkemmin.

”Siitä vain tuli ajan kuluessa todella vaikeaa. Alussa, kaikki oli ok, mutta nyt minun täytyy olla ammattilais Call of Duty -pelaaja, kuntosalihirmu, YouTubettaja, kahden koiran kasvattaja, minun täytyy pitää huolta kodistani ja meneillään olevista remonteista samalla kun seurustelen. Minun täytyi valita, minkä kanssa haluaisin viettää loput elämästäni.”

4

“Pelaan Call of Dutya täysipäiväisesti ja hän halusi ottaa vastaan uuden työpaikan. En tiennyt että päätös tulisi olemaan näin vaikea.”

5

“Aikaisemmin oli niin helppoa mennä ulos tapaamaan häntä. Mutta nyt minulla on velvollisuuksia. Minulla on sopimus. Minulla on velvollisuuksia, jotka minun tulee täyttää. En kuitenkaan väitä etten halunnut tätä, sillä valitsin urani.”

6

“Haluan voittaa maailmanmestaruuden, haluan kilpailla Call of Duty kisoissa, koska rakastan peliä niin paljon. Aion tehdä mitä ikinä vaaditaan, jotta minusta tulee maailmanmestari.”

7

“Yanet on mahtava nainen, hän ansaitsee vain parasta. Hän on kaunis, fiksu, hän oli mahtava tyttöystävä. Tiedän että päätökseni kuulostaa erikoiselta… mutta minun täytyy tehdä tällä hetkellä niin kuin tunnen oikeaksi.”

8
9
10

Monen on ehkä vaikea käsittää tätä päätöstä.

Toivottavasti Douglas voittaa jonain päivänä maailmanmestaruuden, jotta hänen uhrauksensa ei ollut turha!

Lähde:izismile.com