Kun nyt eletään teknologiakeskeisessä maailmassa, moni tapaa tulevan deittinsä ensin netissä. Deittailussakin on usein kyse sovelluksista, kuten Tinderistä.

Jo ensimmäinen lause, jonka kirjoittaa mielenkiintoiselle ihmiselle, voi pilata kaiken. Sillä voi myös antaa itsestään hyvän ensivaikutelman, mutta se ei ole aina helppoa.

Katso tästä alta, millaisilla nerokkailla lauseilla on aloitettu keskustelu Tinderissä, joita sinäkin voisit käyttää, jos mielit oikeille live-treffeille.

Nerokkaita lauseita, joilla aloittaa keskustelu Tinderissä:

”Hei, miksi kaltaisesi ihminen on täällä?”

”Olen aina halunnut tavata jonkun, joka [tähän jokin hänen ilmoittama aktiviteettinsa]”. Miten olet päätynyt siihen?” Kyseessä voi olla esimerkiksi seinäkiipeily.

”Minulla on pian muutama vapaapäivä. Jos olisit minä, niin mitä tekisit tai minne menisit?” Tämä on loistava tapa saada joku vastaamaan ja ehkä kysymään myös kysymyksiä.

”Mikä sinussa on sellaista yllättävää, jota muut eivät heti arvaa?” Tällä rohkaiset häntä heti kertomaan sinulle jotain.

”Lähtisitkö kahville vai pidätkö viinistä tai oluesta enemmän?” Tällä menet suoraan asiaan ja hän tietää, että olisit kiinnostunut tapaamaan hänet.

”Mitkä ovat mielestäsi kolme parasta tekemistä lauantaina?” Tähän on helppoa vastata eikä aiheuta liikaa paineita.

Nämä lauseet sopivat sekä miehille että naisille. Ne käyvät hyvin, jos et halua heti flirttailla kenenkään kanssa, vaan aloittaa aika neutraalilla keskustelulla.

LUE MYÖS