Kerroimme aiemmin, että ensitreffeillä olisi järkevin käydä yksillä tai muulla juomalla. Kun ensitreffit ovat onnistuneesti takana, voi seuraaville treffeille ottaakin toisenlaisen linjan ja pitää ne vesiselvänä.

Jos ideat selvien treffien aktiviteetiksi ovat tarpeen, on alla 12 hyvää esimerkkiä!

1. Pelatkaa shakkia. Aivojen käyttäminen on seksikästä! Lisäksi tämän pelin parissa saa ajan kulumaan vaikka tuntien ajan, jos miettii jokaisen siirtonsa kaikessa rauhassa jutustelun lomassa.

2. Käykää tietovisassa. Pääsette tekemään vaikutuksen toisiinne tietämyksellänne. Tämä idea toki toimii myös juomien kera, mutta jos pidätte kiinni selvästä linjasta, ajatus kulkee kirkkaammin.

3. Laulakaa karaokea. Tämä on hauskaa puuhaa myös selvänä! Heittäytykää ja irrotelkaa yhdessä tämän hauskan aktiviteetin parissa.

4. Viettäkää leffailta. Klassikko on klassikko syystä!

5. Pitäkää tanssibileet 70-luvun musan tahtiin. Tai valitkaa jokin toinen vuosikymmen, jos diskon kulta-aikakausi ei sytytä. Sitten vain jalalla koreasti!

6. Kokeilkaa seinäkiipeilyä. Tämä on erikoisempi treffiaktiviteetti ja jos juttu ei luista, niin ainakin saa taatusti adrenaliinit liikkeelle laittavan kokemuksen.

7. Ajelulle musiikin kera. Auton ratissa on oltava selvänä. Hypätkää autoon, laittakaa musiikki soimaan ja ajelkaa vaikka ihaileman auringonlaskua! Voitte myös esitellä musamakuanne ajelun aikana.

8. Käykää kävelyllä. Raitis ulkoilma, terveydelle hyvästä oleva aktiviteetti ja kaiken kruununa mahdollisesti tuleva kumppani seurana.

9. Pelatkaa videopelejä. Tästä saa haukat treffit, kun otatte toisistanne mittaa tai yhdistätte voimanne muita vastaan pelimaailmassa.

10. Tutustukaa paikkakunnan nähtävyyksiin. Leikkikää turistia ja kierrelkää paikkakuntaanne ympäriinsä kuin olisitte siellä käymässä ensimmäistä kertaa. Kenties löydätte jotain uutta asuinpaikastanne samalla, kun tutustutte toisiinne!

11. Käykää keilaamassa. Jos juttu ei meinaa luistaa, ei hätää, koska kohta on taas vuorosi kaataa keiloja! Tämän aktiviteetin parissa voi välttyä kiusallisilta hiljaisilta hetkiltä, kun vuorot tuovat mahdollisuuden keksiä jotain sanottavaa – tai voi keskittyä puhumaan molempien onnistuneista tai epäonnistuneista heitoista.

12. Käykää museossa. Tällainen jaettu kokemus on mainio tapa vahvistaa romanttista sidettä välillänne. Tällaisesta kulttuurikokemuksesta voi löytää myös paljon puhuttavaa.

Lähde: PureWow