Jos tyrit parisuhteesi, niin pahoittelevan tatuoinnin ottaminen rintaan ei luultavasti ole kaikista paras ajatus. Uskoton mies oppi tämän kipeimmän kautta, kun tatuoinnista otettu kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Mies nimeltä Jose L. Torres, kotoisin Houstonin kaupungista Teksasista, halusi todistaa vaimolleen olevansa muuttunut mies – näiden sanojen myötä hän meni ottamaan tatuoinnin rintakehäänsä. Tatuointiin oltiin kirjoitettu hänen anteeksipyyntönsä / tunnustus ja teksti ylsi hänen nänneistä napaan asti.

Mies tiesi aiheuttaneensa vaimolleen kärsimystä, joten tatuoinnissa luki ”huijari”, ”pettäjä”, ”manipuloija” ja muutama muu tunnustus.

Ja juuri kun luulit että tämä oli jo tarpeeksi paha, niin Torresin tatuoinnista löytyi myös kirjoitusvirheitä. Kuva julkaistiin tatuoijan Instagram-tilille ”Tattoos by Jorge”, ja sivua ylläpitävä henkilö on ilmeisesti mestariteoksen takana. Tämän jälkeen ei mennyt kauaa, kun ihmiset kommentoivat tatuoinnissa olevia kirjoitusvirheitä.

Tatuoinnin tehnyt mies kuitenkin puolusti itseään ja sanoi että englanti ei ollut hänen äidinkielensä ja tämän vuoksi hän pyysi asiakkaita aina tarkistamaan kahdesti millaisia sanoja he haluavat kehoonsa.

”Kirjoituksesta puheenollen, englannin kieli on ei ole äidinkieleni, joten pyydän asiakkaita varmistamaan että heidän tekstinsä ovat oikein”, Tattoos by Jorge kommentoi Instagramissa.

Kuvakuva 2019-1-7 kello 13.54.50

Ihmiset kysyivät kuinka ihmeessä tatuoija suostui tekemään näin hirveän tatuoinnin

Tatuoija kuitenkin vastasi, että hän kysyi Torresilta useita kertoja, oliko hän aivan varma siitä että haluaisi ottaa kyseisen tatuoinnin. Asiakas oli kuitenkin pitäytynyt päätöksessään, joten lopulta Jorge aloitti tatuoimisen.

”Sain vastaukseksi vain sen, että Torres oli varma sillä hän oli mokannut ja halusi todistaa olevansa muuttunut mies”, Jorge kirjoitti ja jatkoi:

”Kysyin häneltä vielä toistamiseen juuri ennen kuin aloitin tatuoimisen.”

Kuva lähti leviämään Instagramissa, josta se siirtyi Redditiin, Twitteriin ja leviää edelleen lukuisilla sivustoilla. Jos olen rehellinen, niin tällaista ei kyllä näe ihan päivittäin… Ja sosiaalinen media osaa luonnollisesti ottaa kuvasta ilon irti.

Kuvakuva 2019-1-7 kello 13.55.03

”Parempi että alat säästämään tatuoinnin poistotoimenpiteeseen JA eroon, sillä molemmat ovat taattuja”, eräs kommentoi Twitterissä.

”Veikkaan että pariskunnalla on hauskaa, jos he menevät yhdessä rannalle tai rantabileisiin”, eräs toinen kirjoitti.

”Seuraava vaimosi tulee rakastamaan tatuointiasi”, joku kommentoi sarkastisesti Twitterissä.

Odotan edelleen, että Jorge sanoisi tämän olevan pelkkä pila – eihän kukaan nyt oikeasti ottaisi tällaista tatuointia?!

Jaa uutinen Facebookissa, jos mielestäsi tatuoinnin ottaminen anteeksipyyntönä on lähtökohtaisesti surkea idea.