Deittisovelluksissa päätös siitä, yrittääkö matchia jonkun kanssa vai ei, syntyy usein nopeasti. Tästä syystä sillä onkin suuri merkitys, millaiseksi deittiprofiilisi teet.

Avainasemassa ovat valokuvat. Deittisovellus Hingen parisuhdetieteen johtaja Logan Ury suosittelee valitsemaan kuvia, jotka ovat paikkansapitäviä ja imartelevia, ja niiden rinnalle kuvia, jotka näyttävät millainen todella olet.

Hinge on tutkinut käyttäjiensä avulla, millaisia kuvia deittisovelluksissa haluttaisiin tai ei haluta nähdä. Uryn mukaan yleisesti viesti oli selvä: autenttisuutta.

”He haluavat nähdä, miltä näytät, mitä rakastat (olipa se tilanne kuva sinusta sukulaisen häissä tai leikkimässä koirasi kanssa) ja mikä on sinulle ominaista (kuvia sinusta sinulle tärkeän aktiviteetin parissa tai viettämässä aikaa perheesi kanssa)”, Ury sanoi esimerkkien kera.

Alla on Hingen tutkimustuloksista esiin nousseita kuvatyyppejä. Eli näitä kuvia deittiprofiilissa ei kannata olla tai kannattaa olla, jotta matcheja tule enemmän.

Jätä nämä 2 kuvaa pois:

Pitelet kuvassa kalaa

Tämä voi olla hieman yllättävääkin, mutta sinkkuihin kalakuvat eivät toimi. Hingen käyttäjistä puolet (51%) lähettäisi epätodennäköisemmin kommentin, jos jonkun profiilissa olisi kuva hänestä pitelemässä kalaa.

”Kuolleen kalan pitelemisestä on tullut deittisovellusten klisee. Kun joku näkee tällaisen kuvan, hän saattaa skipata sen, koska se on niin yleinen. Tai pahimmillaan hän torjuu sinut, koska tämä kuva saa hänet tekemään kaikkea muuta kuin imartelevia tulkintoja sinusta”, Ury totesi.

Bilekuvat

Oman bilettävän puolesi korostaminen ei ole Hingen tutkimuksen valossa kenties paras idea. Vain 18 prosentissa ”onnistuneista” deittiprofiileista (profiilit, jotka ovat vasta saaneet matchin johtamaan treffeihin) oli mukana bilekuvia.

Jos kuppiloissa viihtyminen läheistesi kanssa on tärkeää sinulle, tuo se esiin muuten kuin jakamalla kuvia itsestäsi tuoppien äärellä. Tämä on hyvä muistaa etenkin silloin, jos etsit parisuhdetta.

”Liian monta bilekuvaa voidaan tulkita niin, että etsit vain hauskanpitoa etkä ole valmis parisuhteeseen”, Ury selitti.

Laita tällaisia kuvia profiiliisi:

Hymykuva

Tämä voi vaikuttaa ilmeiseltä, mutta jotkut käyttävät profiileissaan vain vakavia valokuvia – eikä se toimi heidän edukseen. Lähes yhdeksän kymmenestä (87%) Hingen käyttäjästä todennäköisemmin lähettää kommentin, jos henkilö hymyilee profiilikuvassa.

”Liian monet vakavat kuvat, kuten selfiet erilaisten nähtävyyksien edessä, tai hymykuvien puute voivat antaa kuvan, ettei sinulla ole höpsöä puolta”, Ury sanoi.

”Loppujen lopuksi kyse on tasapainosta ja tarinan kertomisesta. Millaisia eri puolia sinussa on? Näytä ne”, hän lisäsi.

Olet laittautunut kuvassa

Suurin osa ihmisistä arvostaa sellaista henkilöä, joka pitää huolta itsestään. Tähän lukeutuu se, että panostaa pukeutumiseensa.

”48 prosenttia Hingen käyttäjistä todennäköisemmin lähettää kommentin, jos henkilö on profiilikuvassa laittautunut”, Ury paljasti.

Muista kuitenkin, että teet profiilistasi aina sellainen kuin itsestäsi hyvältä tuntuu. Sinulle sopiva ihminen kyllä innostuu siitä!

Olemme aiemminkin kertoneet tällaisia kuvavinkkejä. Huonosti toimivia profiilikuvia löydät täältä ja hyvin toimivia profiilikuvia täältä.

Lähde: HelloGiggles