Deittisovellusten käyttäminen voi tuntua joskus kuluttavalta, etenkin jos matcheja ei tahdo tulla tai matchit osoittautuvatkin itselle sopimattomiksi tyypeiksi. Mikä avuksi? No, esimerkiksi nämä helpot kikat voivat auttaa sinua viilaamaan tinderöintisi entistä paremmaksi!

Väriä peliin

Tinderin omien tilastojen mukaan noin kolme neljästä (72%) sovelluksen käyttäjästä pukeutu kuvissa neutraalin värisiin vaatteisiin ensimmäisessä kuvassaan. Jotta erottuisit paremmin joukosta, hyödynnä siis värejä pukeutumisessasi tai etsi kuvan taustaksi jotain värikästä.

”Silmämme alkavat turtua, kun ne liikaa altistuvat samanlaiselle ärsykkeelle. Kyse on vain siitä, että saat jonkun huomion. Tiedämme, että vaihtoehtoja on tarjolla, joten on tärkeä tehdä jotain ainutlaatuista”, parisuhdeasiantuntija Darcy Sterling kertoi Cosmopolitanille.

Ota aloite omiin käsiin

Tämä kannattaa muistaa, kun on saanut matcheja ja rohkeasti avaa itse pelin. Mutta tätä voi hyödyntää myös ennen matchien saamista. Kerro profiilissasi, että tykkäät tehdä aloitteen. Tämä voi saada ujommatkin käyttäjät todennäköisemmin yrittämään matchia kanssasi.

Katse kameraan

Cosmopolitanin mukaan Tinder on sanonut, että kuvassaan kasvot eteenpäin olevien käyttäjien profiilien kohdalla pyyhkäistään 20 prosenttia todennäköisemmin oikealle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi ottaa intensiivinen tuijotus suoraan linssiin. Pyri sen sijaan rentoon kuvaan, jossa otat katsekontaktin kuvan katsojan kanssa, kuin esittelisit esimerkiksi sivuprofiiliasi.

”Haluamme tietää, että olet valmis olemaan haavoittuva ja näyttämään kasvosi. Kun tapaamme sinut, haluamme pystyä tunnistamaan sinut. Jos emme näe kasvojasi, nostaa se todennäköisyyttä todella kiusalliseen tilanteeseen”, Sterling totesi.

Älä piilota itseäsi

Yllä olevan hengessä esimerkiksi aurinkolasien tai hatun käyttäminen voi laskea matchin saamisen todennäköisyyttä. Sterlingin mukaan ihmiset eivät ehkä aktiivisesti ajattele, että piilottelet jotain, mutta alitajuisesti he saattavat ohittaa profiilisi, koska eivät tiedä, miltä näytät.

Hymyile

Seksikäs poseeraus voi tuntua vaistomaiselta hampaat paljastavan hymyn sijaan, onhan kyse deittisovelluksesta. Tinderin mukaan kuvassa hymyilemine kuitenkin lisää matchin saamisen mahdollisuutta 14 prosentilla. Hymyilevä henkilö vaikuttaa helpommin lähestyttävältä ja vastaanottavaiselta.

Valitse muitakin kuvia selfien rinnalle

Cosmopolitanin mukaan 81 prosentilla Tinderin käyttäjistä on profiilissaan ainakin neljä kuvaa itsestään. Jos sinulla on vain yksi, kaksi kuvaa, on muilla jo sen takia etulyöntiasema. Lisäksi on tärkeä varmistaa, etteivät kuvat ole vain erilaisia selfieitä.

”Ihmiset haluavat tietää, mitä odottaa sinulta. Kyse on riskin ottamisesta ja siitä, että näytät ihmisille sen parhaan version itsestäsi, jonka he saavat, kun tapaavat sinut”, Sterling sanoi.

Hän suosittelee lisäämään profiiliin selfien, kokovartalokuvan ja muutaman kuvan sinusta lempiaktiviteettiesi parissa. Löydät myös lisää kuvavinkkejä aiemmin julkaisemastamme artikkelista.

Kokeile maksullista versiota

Tinderistä on olemassa erilaisia versioita, joihin päivittämällä voit saada enemmän irti sovelluksesta. Esimerkiksi yhden tilausvaihtoehdon avulla voit nähdä, ketkä ovat tykänneet sinusta eikä sinun tarvitse selata profiilia toisensa perään saadaksesi matcheja.

Käytä aikaa profiiliin ja viesteihin

Cosmopolitanin mukaan avainasemassa on tehdä profiilista sellainen, että siitä näkee sinun panostaneen siihen. Eli vältä kirjoitusvirheitä ja kliseisiä lauseita. Sterlingin mukaan tämä pätee myös siihen, kun juttelet matchiesi kanssa. Kukaan ei halua tuntea sitä, että heille syötetään sama iskurepla kuin kaikille muillekin, vaikka etsisitkin vain hetken hupia. Tutustu matchin profiiliin, mieti siihen sopiva avaus ja anna mennä!

Lähde: Cosmopolitan