Aina treffit eivät ole mikään unelmien täyttymys, vaan kaikkea muuta. Ehkä treffiseuralainen ei vastannut odotuksia, treffit menevät muuten penkin alle tai teillä ei vain klikkaa ja juttu ei luista.

Tällaisessa tilanteessa voi alkaa miettiä, että mikä neuvoksi. Treffien päättäminen voi olla helpommin sanottu kuin tehty eikä treffeiltä voi aina poistua juuri sillä sekunnilla kuin tahtoisi.

Your Tango on listannut tällaisia tilanteita varten muutaman neuvon ja suomensimme ne alle. Eli näin selviät huonoista treffeistä kunnialla:

Mieti, miksi treffit ovat huonot

Johtuuko huonous seuralaisen asenteesta, sinun asenteestasi vai jostain muusta? Ennen kuin tyrmäät hänet kokonaan, mieti hetki, oletteko täysin eri maata ja voisiko hän olla silti aikasi arvoinen. Esimerkiksi jännitys voi vaikuttaa siihen, miten treffit lähtevät käyntiin. Jos hän kuitenkin on tyly tai käyttäytyy muuten törkeästi, voit hyvin lähteä treffeiltä heti pois.

Mieti, onko vika seurassa vai treffien aktiviteetissa

Joskus treffit voivat olla huonot aktiviteetin takia, jos esimerkiksi joudut tekemään jotain, mistä et pidä. Tästä syystä on hyvä pohtia, tökkiikö treffeillä juuri se, mitä olette tekemässä vai onko syy enemmän treffien osapuolissa. Jos olet pois omalta mukavuusalueeltasi, ota se huomioon ennen kuin tuomitset seuralaisesi.

Mieti, kertoako hänelle treffien huonoudesta

Vaikka sinulla olisi tylsää treffeillä tai et innostuisi, voi seuralaisesi kokea tilanteen toisin. Jos välillänne ei kipinöi, on siitä tärkeä olla rehellinen, mutta mieti sitä, miten ja milloin kerrot hänelle, ettei homma toimi. Jos olette esimerkiksi syömässä ja ennen pääruoan tuloa täräytät, että et huomaa kemiaa välillänne, voi ruokahetkestä tulla kiusallinen tai tilatut ruoat jäävät syömättä, jos tunnustuksesi päättää treffit.

Yritä olla positiivisella asenteella

Your Tangon mukaan vaikka sinulla ja seuralaisellasi ei klikkaa, koeta silti nauttia illasta ja ajasta toisen ihmisen kanssa. Vaikka tietäisit, ettei tapailu johda ensitreffejä pidemmälle, kunnioita toista ja ole kohtelias, ellei hän itse ole täysi aasi.

Lopeta ilta suosiolla lyhyeen

Jos on täysin selvää, ettei toivoa ole, voit miettiä jonkinlaista pakosuunnitelmaa treffeiltä. Kun treffien aikana tulee sopiva tauko, kuten ensimmäiset juomat on juotu tai lasku on tullut pöytään, voit alkaa tehdä lähtöä. Jos et halua kertoa rehellisesti syytä, voit aina kiittää treffeistä ja sanoa olevasi väsynyt ja poistua sen turvin treffeiltä. Jos seuralaisesi ehdottaa toisia treffejä, kieltäydy kohteliaasti.

Lähde: Your Tango