Tuhmien puhuminen on yksi keino piristää seksielämää. Kerroimmekin aiemmin vinkkejä, miten kuka tahansa vasta-alkajasta lähtien voi onnistua tuhmien puhumisessa.

Tuhmilla puheilla voi saada kumppanin käymään entistä kuumempana. Tätä vaikutusta on jopa tutkittu, ja The Dozy Owl on selvittänyt, minkälaisilla puheilla on voimakkain vaikutus seksin aikana.

Tutkimusta varten koostettiin lista erilaisista tuhmista puheista, minkä jälkeen 100 pariskuntaa laittoi ne testiin seksin aikana. Pareilla oli seksin aikana päällä älykellot, joiden tuloksia analysoimalla pystyttiin selvittämään, mitkä tuhmat sanat vaikuttivat voimakkaimmin naisiin ja miehiin.

Jos harrastat seksiä naisen kanssa, on tutkimuksen mukaan voimakkain vaikutus sillä, että kuiskaat hänen korvaansa sanat ’Haluan saada sinut laukeamaan’. Tutkimuksessa tämän lauseen kuultuaan naisen keskiverto syke oli 121.

Jos harrasta seksiä miehen kanssa ja haluat puhua tuhmia, kuiskaa hänelle sanat ’Saat minut niin märäksi.’ Tämä tuhma tokaisu nosti miesten sykkeen keskimäärin 128 lyöntiin minuutissa.

Alla tutkimuksen tulokset kokonaisuudessaan listamuodossa. Ensin listattuna on naisille parhaiten toimivat tuhmat puheet ja sen jälkeen miehille parhaiten toimivat tuhmat puheet.

Näillä tuhmilla jutuilla saat naisen käymään entistä kuumempana ja sykkeen nousemaan (suluissa keskimääräinen syke lyönteinä minuutissa)

 1. ”Haluan saada sinut laukeamaan” (121)
 2. ”Tuo tuntuu niin hyvältä” (120)
 3. ”Mitä ikinä teetkin, älä lopeta” (118)
 4. ”Rakastan tätä, miltä maistut” (116)
 5. ”Pane minua kovemmin” (113)
 6. ”Olen odottanut tätä koko päivän” (111)
 7. ”Saan sinut niin märäksi” (108)
 8. ”Pidätkö tästä?” (105)
 9. ”Mitä haluat, että teen sinulle?” (103)
 10. ”Oi luoja, minä tulen” (99)

Näillä tuhmilla jutuilla saat miehen käymään entistä kuumempana ja sykkeen nousemaan (suluissa keskimääräinen syke lyönteinä minuutissa)

 1. ”Saat minut niin märäksi” (128)
 2. ”Pane minua kovemmin” (124)
 3. ”Haluan saada sinut laukeamaan” (121)
 4. ”Tuo tuntuu niin hyvältä” (117)
 5. ”Olen odottanut tätä koko päivän” (116)
 6. ”Tarvitsen sinut sisääni” (114)
 7. ”Mitä ikinä teetkin, älä lopeta” (112)
 8. ”Haluan sormesi sisääni” (110)
 9. ”Oi luoja, minä tulen” (109)
 10. ”Aion saada sinut laukeamaan niin kovaa” (108)

Lähde: Nainen.com