Harvassa lienevät he, jotka lähtevät ensitreffeille aikomuksena tietoisesti saada ne menemään penkin alle. Aina treffit eivät kuitenkaan mene nappiin, ja syynä voi olla oma käytös.

Your Tango on kysynyt miesten mietteitä siitä, millaisilla teoilla naiset voivat pilata ensitreffit. Jos haluat siis tehdä hyvän vaikutuksen treffiseuralaiseesi, vältä näitä tekoja:

Tupakointi

Sasha-niminen mies kertoi Your Tangolle, että jos hän saa kuulla naisen tupakoivan, hän lähtee menemään.

”Pyydän vain soittamaan, kun hän lopettaa tupakoinnin”, mies totesi.

Olet myöhässä

On hyvien tapojen mukaista olla sovittuun aikaan paikalla tai ilmoittaa, jos myöhästyy. Darren varoittaa naisia myös myöhästelystä.

”Toisinaan niin käy, mutta ensitreffeillä, kun yrität antaa hyvän vaikutelman toiselle? Minusta se vain osoittaa, ettei hän osaa suunnitella aikataulujaan ja hän ei piittaa minun aikatauluistani”, Darren sanoi.

Et tarjoudu osallistumaan kustannuksiin

Armolin mukaan kukaan kunnon mies ei suostu siihen, että nainen maksaisi.

”Mutta on se kuitenkin mukava, jos tarjoudut maksamaan”, hän kertoi Your Tangolle.

Olet liimattuna puhelimeesi

Sean mainitsi puhelimen käytön ensitreffit pilaavana tekona.

”Jos hän viestittelee, on somessa tai mitä tahansa muuta, joka tappaa keskustelun ja samalla saa miehen tuntemaan olevansa aliarvostettu”, hän perusteli tämän teon haittoja.

Olet tyly asiakaspalvelutyötä tekeviä kohtaan

”Vein naisen ulos syömään ja hän alkoi vältellä tarjoilijan kanssa, koska ei saanut Pepsiä. Tilanne paisui rumaksi. Emme selvinneet edes pääruokaa pidemmälle”, Jason sanoi esimerkkinä.

Lähde: Your Tango