Mitä valitset laittaa deittiprofiiliisi kertoo sinusta paljon, mutta sanavalintasi voivat olla yllättävänkin merkityksellisiä. The Independentin mukaan deittisivusto Match.com on analysoinut menestyksekkäimpien käyttäjiensä profiilien tietoja minusta -osioita ja paljastanut sanoja, jotka tehostavat mahdollisuutta päästä treffeille.

Analyysistä ilmeni, että naiset todennäköisemmin suostuvat lähtemään treffeille miesten kanssa, kenen profiiliteksteissä mainitaan sanat ’huolehtiva’ / puhutaan välittämisestä sekä ’perhe’. Miehiä sen sijaan vetää puoleensa naisten profiilit, joissa mainitaan sana ’helppo’.

”Nettideittiprofiilisi on tärkein osa nettideittailuprosessia, joten on tärkeää, että sinkut käyttävät aikaa tehdäkseen bion, joka heijastaa sitä, millaisia he ovat ja mitä he etsivät”, Matchin deittailun asiantuntija Vicki Pavitt kommentoi.

The Independentin mukaan hyviä sanoja niin naisten kuin miesten osalta ovat ’musiikki’, ’hauska’, ’nauru’ ja ’kiltti’. Kaikista yleisimmin suosituin sana sen sijaan oli ’rakkaus’.

”Tämä tutkimus osoittaa mielenkiintoisia havaintoja siihen, mitä sinkut painottavat etsiessään toista puoliskoaan rakkauden ja hauskuuden ollessa kärkipäätä”, Pavitt sanoi.

Match.com eritteli analyysissään suosituimmat sanat naisten ja miesten profiileista.

Nämä sanat toimivat parhaiten naisiin

 1. Rakkaus
 2. Hauska
 3. Ystävät
 4. Nauru
 5. Perhe
 6. Onnellinen
 7. Kiltti
 8. Rehellinen
 9. Musiikki
 10. Välittävä/huolehtiva

Nämä sanat toimivat parhaiten miehiin

 1. Rakkaus
 2. Hauska
 3. Rehellinen
 4. Ystävät
 5. Helppo
 6. Nauru
 7. Onnellinen
 8. Musiikki
 9. Kiva/mukava
 10. Kiltti

Lähde: The Independent