Ulkona (enemmän tai vähemmän) paukkuva pakkanen voi tuntua hyytävältä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että rakkauselämäsi tarvitsisi mennä myös pakkasen puolelle, kunnes kevätaurinko sen sulattaa uuteen kukoistukseen.

Talvipäivät tarjoavat omanlaiset mahdollisuudet treffiaktiviteetteja silmällä pitäen – tai hyvän syyn pysyä deitin kanssa neljän seinän sisällä. Kiinnostipa sinua ja treffiseuralaistasi ulkoilu tai puuhat sisällä, löydät alta varmasti mieluisia ideoita talvitreffeille!

1. Käykää luistelemassa. Jos luistelu ei ole jommankumman tai kummankaan vahvuus, saa siitä hyvän syyn olla lähekkäin ja ottaa toisesta tukea!

2. Käykää jääkiekko-ottelussa. Jos luistimien laitto omiin jalkoihin ei houkuta, voi sen sijaan suunnata jäähalliin katsomaan peliä. Tämä tarjoaa vaihtelua tyypillisiin treffi-iltoihin.

3. Suunnatkaa luontoon. Raitis ilma virkistää, kävely laittaa veret kiertämään ja samalla voi nauttia ihanasta talvisesta maisemasta ja toistenne seurasta.

4. Tehkää ruokakierros. Omistautukaa hyvälle ruoalle vaikka koko päiväksi ja käykää syömässä eri paikoissa. Toki hyvää ruokaa voi tehdä kotonakin, mutta korona-ajan kuritettua myös ravintola-alaa, tarjoaa tämä idea mahdollisuuden tukea samalla paikallisia ruokapaikkoja.

5. Viettäkää erilainen rantapäivä. Kesällä rannat täyttyvät uimareista ja auringonpalvojista, mutta talvella rannalla saa käyskennellä usein omassa rauhassa. Erilaisen rantapäivän voi viettää myös käymällä avantouimassa yhdessä!

6. Valitkaa teema ja pitäkää leffailta. Leffaillan vietto sopii vuodenaikaan kuin vuodenaikaan. Valitkaa jokin mieluisa teema ja siihen sopiva elokuva sekä ateria syötäväksi.

7. Käykää laskemassa mäkeä. Pulkkamäki ei ole vain lasten juttu!

8. Herkutelkaa fonduella. Pakkaspäivät ja lämpimät herkut käyvät hyvin yksiin. Fonduen syöminen, olipa se juusto- tai suklaaversio, onkin herkullinen treffiaktiviteetti!

9. Viettäkää peli-ilta. Valitkaa molemmille sopiva peli tai useampi ja ottakaa toisistanne mittaa. Pelit voivat olla niin lautapelejä, korttipelejä kuin videopelejä – tai voitte kokeilla vaikka kaikkia kolmea!

10. Laittakaa yhdessä ruokaa. Romanttisen illallisen voi nauttia kotioloissakin ja kun valmistatte sitä yhdessä, voitte samalla jutustella kaikenlaista mukavaa.

11. Käykää lumikenkäilemässä. Tämä ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen, minkä takia se voi ollakin kokea jotain uutta yhdessä treffiseuralaisesi kanssa.

12. Nauttikaa nuotion lämmöstä. Evästä vain matkaan ja ei kun nuotiopaikalle nauttimaan ulkoilmasta! Tämän voi myös yhdistää muihin ulkoiluaktiviteetteihin. Mikäs sen parempaa talvella, kun ensin käydä vaikkapa kävelyllä tai pulkkamäessä ja sen jälkeen mennä nuotion ääreen paistamaan makkaraa ja juomaan kuumaa kaakaota?

Lähde: PureWow