Jos etsit puolisoksesi miestä, olet jo ehkä ehtinyt kohtamaan monenlaisia miehiä.

Sinulle oikeanlainen mies tai edes kenellekään sopivan miehen löytäminen voi viedä aikaa. Joidenkin miehen kohdalla voi joutua toteamaan, että toivottavasti kukaan ei erehdy aloittamaan heidän kanssaan suhdetta.

Pahoista tavoista ja ominaisuuksista voi onneksi päästä eroon ja oppia olemaan parempi mies. Mutta jos kohtaat miehen, joka vaikuttaa joltain näistä alla olevista, unohda hänet ja etsi seuraava miesvaihtoehto. Ei ole ihme, että heidän kutsumanimessään ei usein ole miestä, vaan poika.

Voit kohdata ennen oikean miehen löytymistä, nämä 7 miestä:

  1. Mammanpojan, joka saattaa verrata sinua äitiinsä ja todeta, että äiti tekee asiat sinua paremmin.
  2. Pahan pojan, joka saattaa puhua ihania, mutta toimii toisin.
  3. Keskenkasvuisen pojan, jonka kaverit saattavat odottaa samassa pubissa, johon hän kutsui sinut seuraansa.
  4. Saita, joka ei todellakaan maksa myös sinun ruokaasi ja saattaa jopa laittaa sinut maksamaan myös hänen ruokansa. Tämä säästäväisyyteen liittyvä toiminta voi vain pahentua, mitä enemmän tutustut häneen.
  5. Taiteilija tai ehkä musiikkimies, jollaiseen on helppo ihastua. Mutta valitettavan moni artisti epäonnistuu eikä elätä musiikilla itseään. Samoin voidaan sanoa taiteilijoista.
  6. Urheiluhullu, jonka kanssa voi joutua keskustelemaan vain urheilusta ja hän haluaa suunnata lomallakin paikkaan, jossa urheilun seuraaminen on pääosassa.
  7. Uneksija, jolla on suuret suunnitelmat, joita hän ei kuitenkaan koskaan saa toteutettua.

Toivottavasti sinun ei tarvitse tavata jokaista heistä ennen kuin löydät oikean miehen. Se olisi yhdelle ihmiselle liikaa.

Lähde: All Women Stalk

LUE MYÖS