Kun yrittää tehdä vaikutuksen muihin deittisovelluksessa tai -sivustolla, kannattaa profiili tehdä itselle ominaisella, persoonallisella, mutta aidolla tyylillä. Tämä voi auttaa erottumaan joukosta ja jopa kohtaamaan sen unelmiensa kumppanin.

Suomalaiset osaavat kuitenkin viedä persoonallisen otteen myös aivan uudelle tasolle. Julkaisimme vapun alla esimerkkejä suomalaisten edesottamuksista Tinderissä ja nyt juhannuksen alla teemme saman uudelleen!

Alle on koostettu jokunen tyylinäyte Suomen Tinderissä. Nämä on lähetetty meille Tinderin parhaiden somekanavien kautta, ja voit myös itse lähettää omat Tinder-löytösi meille Instagramissa ja Facebookissa.

1. Joku voisi haluta olla ambulanssikuski tai ensihoitaja, mutta hän on eri maata!

2. Yllä haluttiin ambulanssiksi ja tässä puolestaan etsitään jäätelöä. Kenties näillä vertauskuvilla onnistaa?

3. Tämän profiilin kohdalla moni varmasti pysähtyy, mutta noita kriteerejä ei ihan kuka tahansa täytäkään – onneksi ne ovat vain plussaa hänelle, ei ehdoton vaatimus!

4. Bonnie/Clyde etsimässä toista puoliskoaan? Tämä bio on ainakin persoonallinen, ja tämän tekoon on nähty vaivaa!

5. Tämä daami sanoi suoraan, missä mennään (ylläpitomme tietää, että lähettäjä on nainen). On tainnut olla melkoinen ilta, kun sen aikana on hiustyylikin laitettu uusiksi!

6. Suomalaiset ovat keksineet myös kokeilla, auttaisiko tällainen ”persikan” esittely löytämään seuraa Tinderistä!

7. Tottahan se on, että makunsa kullakin, mutta olisikohan tämä tarkoitus kuitenkin tulkita niin, että hän haluaisi kaiken tuon vastakohdan, käänteispsykologiaa tavallaan? Ken tietää, Barbie ei!

8. Asuvalinnasta päätellen tällä kaverilla on pilke silmäkulmassa. Hän ei myös taida olla kovinkaan ujo, kun tässäkin paljastaa itsestään näin paljon! Tämä profiili varmasti hyppää esiin swaippailun ohessa, vai mitä?