Miehet eivät ole usein yhtä avoimia tunteistaan kuin naiset – tämä on ainakin se stereotyyppinen kuva, joka monilla on. Boldskyn mukaan deittaillessa voikin olla vaikea lukea miehen tuntemuksia ja entistä vaikeampaa voi olla tietää, onko hän vakavissaan kanssasi.

Jokainen ihminen kuitenkin ilmaisee tunteitaan, mutta ne tavat voivat olla yksilöllisiä. Boldskyn mukaan kiinnittämällä huomiota miehen käytökseen, voit nähdä merkkejä siitä, että hän ottaa suhteenne vakavasti.

Boldsky listasi 10 tällaista paljastavaa merkkiä ja suomensimme ne alle.

Hän on rehellinen

Jos hän ei silottele sanojaan miellyttääksesi sinua, vaan sanoo rehellisen mielipiteensä, on se hyvä merkki. Hän ei sano asioita vain sinun mieliksi, vaan koska hän välittää sinusta ja haluaa kaiken olevan oikein sinulle.

Hän esittelee sinut ystävilleen ja perheelleen

Boldskyn mukaan mies vie sinut tapaamaan perhettään ja ystäviään vain silloin, kun hän on vakavissaan suhteen kanssa.

Yhteiset aktiviteetit

Jos mies haluaa sinut mukaan hänelle mieluisien aktiviteettien pariin, on tämä merkki siitä, että hän on vakavissaan kanssasi. Hän haluaa sinun tietävän, mitä hän tykkää tehdä ja haluaa sinut osaksi sitä. Samaan tapaan hän myös yrittää osoittaa kiinnostusta asioita kohtaan, mistä sinä nautit ja pidät.

Hän arvostaa mielipidettäsi

Jos hän kysyy mielipidettäsi ennen kuin tekee jonkin päätöksen, hän arvostaa silloin näkemyksiäsi. Hänelle sillä on merkitystä, miltä hänen elämässään tapahtuvat asiat sinusta tuntuvat. Boldskyn mukaan tämä viittaa ajatuksiin yhteisestä tulevaisuudesta.

Hän poistuu mukavuusalueeltaan

Jos hän tekee sinun takiasi myös sellaisia asioita, jotka eivät ole hänen mukavuusalueellaan, olet onnekas. Hän todella välittää sinusta.

Hän soittaa ilman syytä

Yleensä ihmiset tarttuvat puhelimeen ja soittavat, kun on jotain asiaa. Jos hän soittaa sinulle ilman mitään selvää syytä, on hän silloin ajatellut sinua ja haluaa olla kanssasi.

Hän yrittää tehdä sinut onnelliseksi

Boldskyn mukaan jos onnellisuudellasi on hänelle merkitystä ja hän yrittää tehdä sinut onnelliseksi, on hän vakavissaan suhteesta. Jos ei olisi, ei hän jaksaisi panostaa ja miettisi enemmän itseään kuin sinun onnellisuuttasi.

Hän ei yritä enää tehdä vaikutusta

Kun suhde vakavoituu ja deittailuvaihe alkaa jäädä taakse, voit usein huomata olevasi kuin avoin kirja kumppanillesi ja hän on sitä sinulle. Tässä vaiheessa ei ole enää tarvetta yrittää tehdä vaikutus toiseen, koska kumpikin jo tietää toisen vahvuuksia ja heikkouksia.

Hän ei piilottele ja salaa asioita

Kun mies alkaa uskoutua sinulle ja mieltää sinut luotettavaksi kumppaniksi, yrittää hän silloin Boldskyn mukaan antaa merkkejä, että hän on vakavissaan kanssasi. Ihmiset paljastavat salaisuuksiaan vain luotetuksi kokemilleen ihmisille ja jos olet tällainen hänelle, on suhteenne menossa uudelle tasolle.

Hän on luotettava

Oli tilanne mikä tahansa, on hän tukenasi ja pitää puoliasi. Jos jaat tällaisen suhteen hänen kanssaan, on hän silloin ehdottomasti vakavissaan kanssasi.

Lähde: Boldsky