Jos yrität löytää elämäsi rakkauden (taikka vain hetken hupia) deittisovelluksen avulla, on profiilisi hyvä olla tiptop-kunnossa. Tämä taas tarkoittaa sitä, että vältät muutamia tokaisuja ja yksityiskohtia, joilla voit sabotoida deittimenestystäsi, kertoo PureWow.

Mitä deittiprofiiliin ei kannata laittaa? Alla viisi esimerkkiä!

Kerrot, mitä ET ole etsimässä

Älä lähde negatiivisen kautta liikenteeseen. Kuvaile profiilissasi itseäsi ja mitä olet etsimässä sen sijaan, että keskittyisit profiilissasi siihen, mitä et etsi. Jos olet tarpeeksi selkeä siitä, millainen olet ja mitä haluat, tarttuvat mahdolliset kumppaniehdokkaat itse tilaisuuteen.

Kerrot itsestäsi liian yleisellä tasolla

Erittäin yleiset tokaisut, kuten ’Rakastan musiikkia’ eivät kerro sinusta juuri mitään. Sinun ei tietysti tarvitse eikä kannattakaan pilkkoa itseäsi pienen pieniin yksityiskohtiin, mutta lisää kuitenkin joitakin mielenkiintoista yksityiskohtia profiiliisi. Olitko mestari nokkahuilun soitossa koulussa tai oletko jonottanut vuorokauden lempibändisi keikalle? Erilaiset yksityiskohdat voivat vetää matcheja puoleensa ja ne tarjoavat myös tarttumapintaa keskustelun aloittamista varten.

Suhtaudut sarkastisesti tai kriittisesti deittisovelluksiin

PureWow’n mukaan vitsit deittisovelluksista voivat olla hauskoja, mutta sarkastinen ote tai liika kritisointi osuu vain omaan nilkkaan. Jos koet olevasi liian cool käyttämään deittisovelluksia, on tähän helppo ratkaisu: älä käytä niitä. Myös tokaisut, kuten ’Hävisin vedon…’ tai ”176cm, tällä tiedolla on vissiin jotain väliä 🙄’ saavat sinut vain vaikuttamaan siltä, ettet oikeasti halua tavata ketään.

Valehtelet tai liioittelet

Valheilla tai liioittelulla ei rakenneta kovin kestävää suhdetta. Kuvittele, että olet saanut matchin unelmiesi kumppanin kanssa. Hän vaikuttaa täydelliseltä ja sovitte treffit. Treffien aikana ilmenee, että hän on vaikkapa asiantuntija asiassa, josta mainitsit pitäväsi profiilissasi, mutta olit paisutellut totuutta. Sitten sinun pitäisi osatakin keskustella asiasta – kiusallista! Unohda siis valehtelu (tai liioitteleminen) ja vältä riski kiinnijäämisestä pysymällä rehellisenä, omana itsenäsi.

Et kerro mitään

Tyhjä profiili ei kerro salaperäisyydestä. Se enemmänkin antaa kuvan, että olet laiska etkä välitä senkään vertaa, että olisit kertonut itsestäsi edes jotain. Jos et mielellään kerro paljoa itsestäsi, lisää profiiliisi edes kysymys tai pari, joiden avulla voisi aloittaa keskustelun matchin kanssa. Sekin on parempi kuin ei mitään.

Lähde: PureWow